Menu

Actueel reisadvies Zuid-Afrika | Zuid-Afrika is open voor toeristen

29/3/21

De grenzen van Zuid-Afrika zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

cheetah in savanne - Zuid-Afrika

Het reisadvies voor Zuid-Afrika is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Zuid-Afrika

Voor een reis naar Zuid-Afrika hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 30 dagen geldig na vertrek uit Zuid-Afrika). Wij adviseren u altijd om 6 maanden na vertrek aan te houden;
     
  • bezoekt u ook Eswatini, dan geldt dat uw paspoort nog 3 maanden geldig moet zijn op het moment dat u aankomt. In uw paspoort moeten 2 blanco pagina’s staan. Voor een verblijf korter dan 30 dagen heeft u geen visum nodig. 

We helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-Afrika. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. terug naar het nieuwsoverzicht