Menu

Actueel reisadvies Tanzania | Tanzania is open voor toeristen

15/4/21

De grenzen van Tanzania zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Reisadvies-Tanzania.png

Het reisadvies voor Tanzania is op dit moment grotendeels geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar Tanzania

Voor een reis naar Tanzania hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na afgifte van het visum én na aankomst in Tanzania). Uw paspoort moet minimaal 2 lege, tegenover elkaar liggende visumpagina’s bevatten;
     
  • een geldig visum, voorafgaand aan uw reis online aanvragen;
  • reizigers die voorafgaand aan een verblijf in Tanzania op reis (of in transit) zijn geweest in Oeganda of de Democratische Republiek Congo (DRC), dienen 24 uur voor aankomst in Tanzania een gezondheidsformulier in te vullen. Voor een verblijf uitsluitend op het vaste land van Tanzania is een ingevulde gezondheidsformulier op dit moment niet nodig;


terug naar het nieuwsoverzicht