Menu

Laatste kans: te bestellen t/m 30 september! | PANGEA's culinaire reisbox: haal Afrika en Azië in huis

26/6/20

De culinaire reisbox, voor zowel Afrika als Azië

De afgelopen maanden waren anders dan anders. We missen u, het persoonlijke contact en dat we nauwelijks bezig zijn met het samenstellen van reizen. Dat doen we natuurlijk het allerliefste.

Onze voornaamste vraag was dan ook: hoe gaan we ervoor zorgen dat we Afrika en Azië naar u thuis brengen? Ons idee: de culinaire reisbox. 

Met onze culinaire reisbox haalt u de smaken van Afrika of Azië in huis en denkt u terug aan de mooie rondreis die u ooit maakte of nog gaat maken. We brengen de bestemming naar u toe, zonder dat u daarvoor op vakantie hoeft te gaan. De box geeft u reiskriebels en inspiratie voor een volgende rondreis. 

* Laatste kans: de zomereditie van culinaire reisbox is nog tot en met 30 september te bestellen bij PANGEA Travel!

Culinaire reisbox Afrika   culinaire reisbox Azië

Bestel de culinaire Afrika reisbox   Bestel de culinaire Azië reisbox

Wist u dat.. boerewors - braai Afrika

De Afrikaanse braai niet helemaal hetzelfde is als een traditionele barbecue? In Afrika wordt een braai warmgemaakt door hout. Hier worden diverse Afrikaanse gerechten op bereid: grote stukken vlees, groentes en ‘potjies'. De ‘boerewors’ (varkensvlees) en de 'sosatiewors' (rund- en lamsvlees) mogen nooit ontbreken op een Zuid-Afrikaanse braai!

Alles wat u moet weten over onze culinaire reisbox

 • In de box zit een waardebon van €200 (bij aankoop van de Afrika box) of van €150 (bij aankoop van een Azië box). Deze levert u in bij uw volgende reis met PANGEA Travel óf u geeft het cadeau aan uw vrienden of familie!
 • We hebben de inhoud van de box met zorg samengesteld. Het bevat zowel food als non-food producten.
 • De box is geschikt voor twee tot vier personen.
 • Geniet op verschillende momenten van de producten (het is dus niet in één avond op!).
 • De box bevat geen complete maaltijden. Wel zitten er in de box producten en een kookboekje, die u helpen om Afrikaanse of Aziatische maaltijden te maken (afhankelijk van welke box u kiest).
 • De inhoud kan per box verschillen. Dit komt doordat we lokaal inkopen en alleen exclusieve producten aanbieden. Tevens zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leveranciers. De waarde van de box blijft altijd hetzelfde, met vergelijkbare producten van dezelfde kwaliteit. 
 • In de Afrika box hebben wij de speciale Ridgeback wijnen geselecteerd; misschien wel de lekkerste wijn uit Zuid-Afrika! De Ridgeback wijnen zijn krachtig en robuust, net zoals de Rhodesian Ridgeback hond, waar de wijn naar vernoemd is. Dit is de reden dat de aanschafprijs van de Afrika box hoger is dan die van de Azië box.
 • De producten verpakken we volgens de huidige RIVM richtlijnen.
 • Bepaalde producten verpakken we in een isolatiezak; zo blijft het langer gekoeld.
 • Gemakkelijk te bestellen via ons bestelsysteem en veilig te betalen met iDEAL.
 • Binnen twee weken na de bestelling ontvangt u de culinaire reisbox. We kopen niet grootschalig in en steunen zo veel mogelijk de lokale ondernemers. Hierdoor zijn we afhankelijk van de levertijden van onze (lokale) partners.
 • We komen de box zelf bij u thuis bezorgen, PANGEA Travel blijft persoonlijk!

Bestel de culinaire reisbox: haal de smaken van Afrika / Azië in huis!

Kijktip.. 

Fruitkraam in centrum Yangshuo - Yangshuo - ChinaHeeft u Netflix? Bekijk dan eens de serie ‘Street Food Asia’. Deze serie neemt u mee naar negen bruisende Aziatische steden (zoals Bangkok, Osaka en Delhi). Iedere aflevering vertelt een verhaal over een andere stad en de mensen die hier streetfood bereiden.

 

Voorwaarden waardebon

 • De waardebon heeft een waarde van €200,00 (Afrika box) of € 150,00 (Azië box);
 • De waardebon is te besteden op een nieuwe reis, aangevraagd na 25-06-2020 en geboekt voor 31-12-2020;
 • Vertrek van de reis kan plaatsvinden in 2020 of 2021;
 • Een reis bestaat minimaal uit een landarrangement van 7 nachten, inclusief vervoer en verblijf;
 • Per 2 volbetalende reizigers mag u 1 waardebon inwisselen;
 • Heeft u twijfels over het reserveren? Indien de situatie rondom Corona dit vraagt, hanteren wij flexibele voorwaarden. Voor veel bestemmingen gelden nu soepele boekingsvoorwaarden en kan er nog tot 1 maand voor vertrek kosteloos worden geannuleerd;
 • Heeft u zelf nog geen reisplannen? De waardebon is overdraagbaar, dat wil zeggen dat u deze ook cadeau mag geven aan familie of vrienden.

waardebon culinaire reisbox - PANGEA Travel

De culinaire reisbox, persoonlijk bij u thuis bezorgd

Inmiddels zijn de eerste culinaire reisboxen bezorgd en we krijgen veel leuke en positieve reacties over onze persoonlijke PANGEA bezorging. In ons filmpje ziet u hoe een bezorging van PANGEA’s culinaire reisbox eruit ziet.

Tevreden klanten - culinaire reisbox

Winactie: ga op de foto met het PANGEA kookschort

Trotse eigenaar Sebastiaan over de culinaire reisbox:

''Ik ben ontzettend blij met het resultaat van onze culinaire reisbox. In beide boxen vindt u een PANGEA kookschort; altijd handig om te gebruiken tijdens het koken. Maak bijvoorbeeld tijdens de Afrikaanse braai of de Japanse avond een leuke foto of video van uzelf en het gezelschap. Deel dit op Instagram en/of Facebook onder vermelding van #kokenmetpangea.

Uit de eerste 10 inzendingen kies ik de leukste en origineelste foto of video. De winnaar krijgt van mij een fles Ridgeback wijn!'' 

Sebastiaan in kookschort van PANGEA

Leestip..wijngaarden Stellenbosch - Zuid-Afrika

Onlangs heeft Afrika specialist Wendy een leuke blog geschreven over 7 x culinaire tips en hotspots voor Kaapstad en Stellenbosch (Zuid-Afrika). Wat haar betreft is Zuid-Afrika dé culinaire bestemming van Afrika.

 

Bestel en betaal veilig en snel met iDEAL

Via de link ‘bestel de culinaire reisbox’ komt u terecht in het bestelsysteem met vier eenvoudige stappen:

 1. Selecteer de Afrika of Azië box
 2. Vul uw gegevens in
 3. Vul een bezorgmoment in (let op: na de bestelling nemen we persoonlijk contact met u op voor een geschikt bezorgmoment)
 4. Voldoe de betaling gemakkelijk en snel via iDEAL op uw mobiel, tablet of computer.

Noot: bent u woonachtig in België? Dan is het niet mogelijk om via dit systeem te bestellen. Neem contact met ons op over de betalingsmogelijkheden en wij zorgen dat u de box ontvangt op de besproken bezorgdatum.

bestelpagina culinaire box - PANGEA


Bestel de culinaire reisbox: haal de smaken van Afrika / Azië in huis!

 terug naar het nieuwsoverzicht