Menu

Dubai gaat weer open voor toeristen op 7 juli 2020!

1/7/20

Goed nieuws: vanaf 7 juli 2020 laat Dubai weer toeristen en zakenreizigers toe.

Dubai, een leuke stopover bestemming

Azië specialist Ruud over Dubai: ‘Ik heb Dubai al meerdere keren bezocht en het is een leuke stad voor een stopover aan het begin of einde van de reis. Het is één van de snelst groeiende steden ter wereld en een hypermoderne stad vol met wolkenkrabbers, restaurants en winkelcentra. Wij verzorgen Dubai alleen in combinatie aan met andere bestemmingen, als onderdeel van een complete rondreis.’

Noot: vooralsnog wachten we op groen licht van de Nederlandse overheid om te reizen naar Dubai. Op dit moment geldt nog dat niet-essentiële reizen buiten Europa worden afgeraden, maar zijn we als reisorganisatie voorzichtig positief dat de richtlijnen binnenkort voor sommige bestemmingen buiten Europa worden versoepeld. We kunnen u wel alvast helpen met het samenstellen van een complete rondreis, waarbij u een stopover in Dubai maakt.

Dubai skylinestrand Abu Dhabi - Abu Dhabi - DubaiDubai

Emirates, de luchtvaartmaatschappij uit Dubai, neemt verschillende gezond- en veiligheidsmaatregelen. Reizigers krijgen tijdens de vlucht gratis hygiënekits met een mondkapje, handschoenen, handgel en antibacteriële doekjes. Meer informatie over de coronamaatregelen van Emirates leest u op hun website.

 


Rondreizen naar Dubai

Alles over het coronavirus en reizenterug naar het nieuwsoverzicht