Menu

Save the date! 28 september - Japan informatiedag

22/8/19

Japan informatie dag

Voor het eerst in 15 jaar organiseert PANGEA Travel een informatiedag en we trappen af met.... Japan! De informatiedag is bedoeld voor iedereen die graag kennis wil maken met PANGEA Travel én voor degene die meer wil weten over reizen door Japan. U bent van harte welkom op zaterdag 28 september. Het programma start om 10:30 uur en we stoppen pas als iedereen met genoeg reisinspiratie naar huis gaat. 

Meld u hier aan voor de informatiedag

Aanmelden kan tot en met 19 september. Circa één week van tevoren krijgt u een definitieve bevestiging van de aanmelding. 

Waar kunt u ons vinden?
Op ons kantoor in Arnhem aan de Jansbuitensingel 29 - 6811 AD Arnhem. Aan de voorzijde van het pand ziet u een intercom, waar u aan kunt bellen. We zitten op de 4e verdieping.

Zijn er parkeermogelijkheden?
U kunt (betaald) parkeren in parkeergarage Velperplein (navigeren op Spoorwegstraat 2).

Kan ik ook met de fiets of de trein komen?
Zeker! Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van Centraal Station en Velperpoort (ca. 10 minuten lopen). Als u met de fiets komt, dan kunt u deze parkeren in onze garage. Aan de zijkant (bij de garagedeur) ziet u een intercom, waar u aan kunt bellen voor toegang tot de garage (let op: dit is niet de intercom die aan de voorzijde van het pand zit).Bereid u alvast voor en ontdek ons complete Japan aanbod. De reizen zijn slechts een voorbeeld, maatwerk is ook mogelijk. 

 

 terug naar het nieuwsoverzicht