Menu

Mis het niet: korting bij Elephant Hills!

13/5/19

Olifanten wassen, kanoën, een jungle trekking en meer
 

Profiteer nu van kinderkorting tijdens een verblijf in één van de leukste accommodaties in Azië: Elephant Hills. Deze unieke accommodatie ligt in het Khao Sok National Park, behorend tot het grootste regenwoud van Zuid-Thailand.

  • Zwembad van Elephant HillsBoekt u Elephant Hills met een verblijf in de maanden mei, juni of september 2019, dan is het verblijf voor kinderen t/m 15 jaar helemaal gratis! Reist u in de maanden juli en augustus? Dan krijgen kinderen t/m 15 jaar 50% korting. 
 
 
 
  • Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor nieuwe aanvragen vanaf mei 2019. Wij verzorgen het verblijf in Elephant Hills alleen in combinatie met een volledige rondreis.

 

 

 

Elephant Hills – de accommodatie
Elephant Hills is het eerste "luxury tented camp" in Thailand. Er zijn twee locaties; het "Elephant Camp" en het "Rainforest Camp". 

  • Het "Elephant Camp" ligt in de groene jungle met uitzicht op kalkrotsen. Hier zijn 66 luxe tenten en o.a. een zwembad, een bar en een souvenirshop.
  • De 20 luxe 'drijvende' tenten van het "Rainforest Camp" liggen aan het Cheow Larn Lake; een heerlijk rustige locatie!
     

Op beide locaties zijn de tenten voorzien van normale bedden, een eigen badkamer met warme douche, een klamboe, een ventilator, etc. Aan comfort geen gebrek! Elephant Hills is een stukje Afrika in Thailand en een onvergetelijke ervaring!

Elephant Hills - kort arrangement

Bij Elephant Hills zijn verschillende arrangementen mogelijk; van twee tot vier dagen en met verblijf op één of twee locaties. In het "Elephant Camp" zijn kindjes vanaf 4 jaar toegestaan en in het "Rainforest Camp" vanaf 7 jaar. De kinderen delen een tent met de ouders; hiervoor plaatsen we verplaatsbare opklapbedden. Alle activiteiten (onder andere olifanten wassen / voeren, kanoën, een boottocht op het Chaow Larn Lake en een jungle trekking) en maaltijden zijn inbegrepen.

 


Heeft u plannen om naar Thailand te gaan, neem dan zéker Elephant Hills in uw programma op! Wij helpen u graag met het verzorgen van uw complete rondreis. Vraag vrijblijvend uw reiswensen aan via het contactformulierterug naar het nieuwsoverzicht