Menu

Leuke restaurants in Luang Prabang

22/2/16

Luang Prabang is een van de meest charmante steden van Azië. Het voelt eigenlijk meer aan als een dorp, dat is namelijk de sfeer die er in de ontspannen stad hangt. Het is hier alleen al een genot door de autovrije straten te slenteren en de avond af te sluiten als een echte Laotiaan: heerlijk niets doen aan de Mekong met een koude “Beerlao”. Een andere mogelijkheid is te genieten van het uitgebreide aanbod aan eetgelegenheden. Wat volgt zijn 2 sfeervolle restaurants in deze bijzondere bestemming: 

Het is hier alleen al een genot door de autovrije straten te slenteren en de avond af te sluiten als een echte Laotiaan: heerlijk niets doen aan de Mekong met een koude “Beerlao”.

Dyen Sabai: bent u in Luang Prabang op zoek naar traditioneel Laotiaans eten, in een ontspannen setting tussen rijke vegetatie, gelegen aan de Mekong? Ga dan Sindad eten bij Dyen Sabai. Sindad is de traditioneel Laotiaanse barbecue. Het personeel spreekt er goed Engels en geeft u uitleg over het eten.

Khaiphaen: wilt u tijdens uw reis de ontwikkeling van kansarme jongeren uit minderheidsgroepen stimuleren en ondertussen zeer smakelijk Laotiaans eten? Schuif dan aan bij Khaiphaen, waar het personeel door uw komst naast training om te kunnen functioneren in de horeca, ook dagelijks Engelse les zal krijgen!terug naar het nieuwsoverzicht