Menu

Met familiekorting naar Myanmar

9/5/19

FAMILIES OPGELET - PROFITEER NU!

 

Kindjes in Myanmar

Myanmar is een ideale bestemming voor uw familiereis. Er zijn veel activiteiten voor het hele gezin. Hoe leuk is het als uw kinderen kennis maken met de monniken in Yangon of oog in oog komen te staan met een aantal grote viervoeters tijdens een bezoek aan het Elephant Conservation Project ‘Green Hill Valley’ in Kalaw? Verken Bagan per jeep en leer hoe houten slippers gemaakt worden of ga voor een ‘griezelige’ tour waar u antwoord krijgt op vele vragen. Is de geest van de Tharaba Gate écht de ziel van een persoon die levend begraven is in de deurpost? Hoeveel bouwvakkers hebben hun arm afgehakt op de steen bij de Dhammayangyi Stoepa?

Bekijk voor inspiratie onze voorbeeldreis, boordevol leuke activiteiten voor jong en oud. De reis kunnen we naar wens voor u aanpassen:

Familiereis Myanmar 

De actie:

  • €150 korting per gezin op (complete) familiereizen (maatwerk is ook mogelijk!)
  • Gratis lunch tijdens uw gekozen excursies

 

Actievoorwaarden:

  • Enkel voor nieuwe aanvragen vanaf 09 mei 2019
  • Boekingsperiode: 09 mei 2019 tot 01 juli 2019
  • Reisperiode: tussen 01 juni en 30 september 2019 *
  • Geldig voor gezinnen met een kind (of kinderen) onder de 18 jaar

 

* Noot: het strandverblijf tijdens de ‘Familiereis Myanmar’ is door de moesson alleen mogelijk in de periode oktober tot half mei. De rest van de reisroute kunt u gelukkig prima afleggen in de maanden juni t/m augustus. De moesson zorgt voor een groen landschap en er zijn in deze periode minder toeristen – wat ons betreft dus een ideale periode voor uw familiereis!

kinderen in Myanmar


Wilt u toch graag nog een strandverlening? Dan kunt u (bijvoorbeeld) kiezen voor een strandverlenging in Thailand, Maleisië of Dubai. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! terug naar het nieuwsoverzicht