Menu

Myanmar in mei t/m september

26/4/16

Myanmar in mei t/m september

Bagan MyanmarMyanmar in deze periode, kan dat wel? Jazeker! Het is warmer dan in de wintermaanden, maar met een aangepast programma is dat geen probleem! We zorgen overal voor hotels met airconditioning en eventueel een zwembad. Groot voordeel is dat er minder toeristen zijn. Tevens gelden er in deze periode veel (hotel)aanbiedingen. 

Een populaire reis voor deze periode is Myanmar Highlights. De hoogtepunten MandalayBagan, het Inle Lake en Yangon kunt u tijdens deze highlightsreis prima in korte tijd ontdekken.

Tijdens deze 10-daagse reis worden in een snel, maar toch aangenaam tempo de bekendste en mooiste plekjes van Myanmar aangedaan: Mandalay Hill, zonsondergang bij de 200 jaar oude U Bein Brug, de indrukwekkende pagodes van Bagan, een boottocht over het mystieke Inle Lake en natuurlijk Yangon. 

U zult versteld staan van de diversiteit aan activiteiten / bezienswaardigheden, de authenticiteit van het land en de super vriendelijke bevolking! Hierdoor is Myanmar ook uitermate geschikt voor een reis met kinderen.

Wilt u de reis uitbreiden tot bijvoorbeeld 14-16 dagen dan is dat geen enkel probleem. We informeren u graag over de mogelijkheden!


Direct naar de Myanmar Highlights reis, direct naar de Myanmarreizen.terug naar het nieuwsoverzicht