Menu

nb: Speciale promotie Green season in Cambodja:

25/3/16

Speciale promotie Green season in Cambodja:

Groen in CambodjaHet “groene seizoen” staat weer voor de deur in Cambodja, dat (ten onrechte) geassocieerd wordt met een grote hoeveelheid regen en daarom wordt overgeslagen. Onterecht, de regen blijft vaak bij een kortstondige, heftige bui aan het einde van de middag. De rest van de dag is de kans op ideaal vakantieweer erg groot. Bij PANGEA Travel ziet we dus alleen mogelijkheden: rijk begroeide groene landschappen, uitbundige watervallen en de iconische bezienswaardigheden praktisch voor uzelf. Én dan hebben we ook nog de volgende aanbiedingen die we speciaal voor u in dit bijzondere seizoen hebben samengesteld:

Geniet met uw gezin van Cambodja tijdens een op maat gemaakte reis, of combineer Familiereis Cambodja & Laos voor een indruk van beide landen.

Reist u in de periode april tot september 2016, dan heeft u de keuze uit één van de twee volgende aanbiedingen:

  1. Reis met ten minste 3 personen en een kind onder de 8 jaar reist GRATIS* mee.
  2. Bij verblijf van ten minste 5 nachten in Cambodja, mag u 1 GRATIS excursie*toevoegen. Bij verblijf van ten minste 6 nachten zelfs 2! Denk aan een diner met Apsara dansshow, een zonsondergang boottocht bij Angkor, een cyclo tour in Phnom Penh of cocktails bij een bar.

*geldt alleen op het landarrangement in Cambodja, bij boekingen gemaakt tot 30 juni. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld ook interessante stay/pay deals bij veel hotels in deze periode!


Direct naar de Familiereis Cambodja & Laos, direct naar de  Cambodjareizen.terug naar het nieuwsoverzicht