Menu

nb: Tanzania, het meest spectaculair in mei!

25/3/16

Tanzania, het meest spectaculair in mei!

De meivakantie is een perfecte periode voor een prachtige (familie)reis naar Tanzania. Er zijn dan weinig toeristen in de parken, waardoor u in alle rust van de safari’s kunt genieten. Mei valt officieel onder het regenseizoen maar de regens zijn kort. Mei staat ook bekend om de jaarlijkse migratie van Ndutu naar centraal- en west Serengeti, een spektakel wat u gezien moet hebben. Genoeg redenen om Tanzania te bezoeken in uw meivakantie, onze reis "Tanzania in het laagseizoen" is perfect voor deze periode. 

In het laagseizoen van Tanzania is er veel wild te zien, met kans op het spotten van de migratie. In mei gaan er minder toeristen naar deze prachtige bestemming, dus geen files in de Serengeti! Met geluk kunt u de grote migratie van gnoes, zebra’s en wildebeesten aanschouwen tijdens de oversteek van Ndutu (zuid Serengeti) naar centraal Serengeti. Tijdens deze 8-daagse reis maakt u dit allemaal mee. Daarnaast komt u ook langs hoogtepunten Tarangire National Park, de Ngorongoro Krater en Lake Manyara om de reis compleet te maken. Deze reis is ook uitermate geschikt voor families met kinderen.

Nu zult u misschien denken, prachtig zo'n vakantie met veel safari’s, maar waar blijft de ontspanning? Uiteraard kunnen wij deze reis ook verzorgen met enkele nachten op het tropische eiland Zanzibar. We passen de voorbeeldreis graag naar wens aan, inclusief alle 'mei-voordelen' (rustig, migratie en lagere accommodatie prijzen), waar u van profiteert!


Direct naar Tanzania in het laagseizoen reis Direct naar Tanzaniareizen.terug naar het nieuwsoverzicht