Menu

nb: Zeilen, duiken, genieten... Seychellen

25/3/16

Zeilen, duiken, genieten… Seychellen

Het eilandleven ervaren op de Seychellen kan erg goed in de meivakantie! U kunt genieten van zon, zee en strand maar er zijn ook activiteiten die u juist in deze periode het beste kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan zeilen, windsurfen, snorkelen en duiken. Daarnaast profiteert u van de lagere hotelprijzen, omdat mei nog buiten het hoogseizoen valt. Hebben we u al warm gemaakt voor een tropische vakantie? Lees meer over de mogelijkheden op de Seychellen…

snorkelen op de SeychellenKom eilandhoppen op de Seychellen in mei! Er zijn tal van mogelijkheden om onze 'Droomreis Seychellen' voor u uit te werken. Geheel op maat verzorgen wij de beste accommodaties op de 3 meest bijzondere eilanden van de Seychellen; Mahé,Praslin en la Digue. Voor 11 dagen op de Seychellen kunt u tal van recreatieve activiteiten doen.

In mei wisselt het vaak van veel wind naar windstil. U kunt bij een harde wind actief aan watersport doen zoals (wind)surfen en zeilen. Bij windstil kunt u gaan duiken en snorkelen om de prachtige onderwaterwereld van de Seychellen te ervaren. Hiervoor is elk eiland geschikt.

Bekijk ook onze andere reisvoorbeelden naar de Seychellen om meer inspiratie op te doen. Wist u dat u de Seychellen ook kunt combineren met Zuid-Afrika en Kenia? Wij helpen u graag om de perfecte reis voor u samen te stellen. 


Direct naar de Droomreis Seychellen naar de Seychellenreizen.terug naar het nieuwsoverzicht