Menu

Overzicht nieuwe reizen naar Laos & Cambodja

24/5/16

Hieronder treft u een overzicht van de nieuwe reizen, voorzien van een korte toelichting:

Cambodja:

We vroegen de medewerkers van onze lokale vertegenwoordiging in Cambodja naar de favoriete bestemmingen en activiteiten in hun thuisland.

Een kopie van de reisroute, zoals afgelegd door onze collega Janneke. Een reis waar ze zó enthousiast van terugkwam en zulke mooie afbeeldingen van maakte, dat wij direct besloten de route ook voor u beschikbaar te maken.

Wissel culturele bezoeken aan de tempels onder leiding van een privégids, af met ontspannen Yoga- of Wellnesssessies op verschillende locaties in de stad, waaronder uw tropische boutique hotel.

Laos:

Wederom vroegen we de medewerkers van onze lokale vertegenwoordiging, ditmaal in Laos, naar de favoriete bestemmingen en activiteiten in hun thuisland.

Er zijn nog veel ongerepte natuurgebieden, wat Laos uniek maakt in deze regio. De reis focust op de mooiste natuur in Laos; watervallen, de Mekong, rijstvelden en (nacht)safari’s.

Ontdek het pure van Laos. Het niet-toeristische zuiden ontleent zich hier uitstekend voor.

Combinatiereizen:

Bezoek Laos en Cambodja vanuit het comfort van speciaal voor u geselecteerde, kleinschalige en bijzonder sfeervolle hotels.

Naast de hoogtepunten van beide landen, maakt u ook kennis met voor beide landen kenmerkende regio’s, zoals het noorden van Laos, de omgeving van Vang Vieng en de stranden in het zuiden van Cambodja.

Ontdek Cambodja op cultureel, historisch en natuurlijk vlak en sluit af op de tropische stranden van Krabi. terug naar het nieuwsoverzicht