Menu

PANGEA op de Meilingdag (interlandelijke adoptie voor kinderen)

12/9/16

PANGEA Travel aanwezig op Meilingdag 2016

 

Hieronder de informatie over de Meilingdag.

bron: meiling.nl

 

Komt u naar de Meilingdag 2016?

   


Op zaterdag 17 september 2016 bent u van harte welkom om onze jaarlijkse Meilingdag mee te beleven in Attractiepark Duinrell.

Attractiepark Duinrell is een echt familiepark waar u zich geen seconde hoeft te vervelen. Geniet van diverse attracties, zoals de nieuwe Wild Wings en maak de dag compleet met een plons in het tropische Tikibad. Daarnaast staat deze dag zoals altijd in het teken van ontmoeten: reisgenoten, bekenden, (landen) contactpersonen, (buitenlandse) gasten, standhouders of zomaar iemand met wie u een leuk gesprek heeft. Dit jaar is er ook een aantrekkelijk verblijfsarrangement voor u. Beleeft u deze Meilingdag ook mee? Noteer de datum in uw agenda en graag tot dan!

Programma
10.00 – 17.00 uur    Openingstijden Attractiepark (Tikibad open tot 22.00 uur)
10.30 – 11.00 uur    Ontvangst met Duinrell show: Rick de Kikker & Lelie 
10.00 – 12.00 uur    Koffie/thee/Fristi/Chocomel* af te halen op vertoon van uw e-ticket
11.00 – 13.00 uur    Meilingmarkt 
11.00 – 12.00 uur    Inloopuur aspirant-adoptieouders 
14.00 – 16.00 uur    Meilingmarkt     
15.00 – 16.00 uur    Inloopuur landencontactpersonen, buitenlandse gasten en Nazorg Meiling
            
Locatie programma
Zomertheater
De ontvangst, Meilingmarkt en de inloopuren vinden plaats rondom en in het Zomertheater.
* Voor kinderen met een lactose-intolerantie is er Limonade beschikbaar

Toegangskaarten
0 t/m 2 jaar    gratis
vanaf 3 jaar    € 15,00 per persoon
Parkeren    € 7,50 per auto

Vooraf bestellen
Ga naar duinrell.nl/meiling en bestel uw exclusieve Meiling-tickets. U betaalt veilig en snel via iDEAL en ontvangt uw e-tickets per mail. De Meiling e-tickets zijn alleen geldig op zaterdag 17 september 2016.  Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang, hiervoor dient u wel in het bestelproces een (gratis) ticket te bestellen. Wij vragen u vriendelijk de exclusieve Meilingdag e-tickets uiterlijk maandag 12 september 2016 te bestellen.

Tikibad
Optioneel kunt u online ook gelijk entreekaarten voor het Tikibad bestellen. 
De toeslag bedraagt € 4 (2 uur), € 5 (3 uur) of € 6 (onbeperkt) per persoon. U kunt dit ook op de dag zelf, op vertoon van uw e-ticket,  aan de kassa van het Tikibad regelen.

Extra: verblijfsarrangement
Dit jaar kunt u de Meilingdag uitbreiden met een kort verblijfsarrangement (prijs is inclusief entree Meilingdag). Een leuk idee bijvoorbeeld als u uw reisgenoten langer wilt zien of als u van ver komt.

Duingalow
2 nachten in een vierpersoons Duingalow v.a. € 249
2 nachten in een zespersoons Duingalow v.a. € 279

Camping
2 nachten met vier personen kamperen v.a. € 99

Meer informatie vindt u op duinrell.nl/meiling. Onderaan de pagina staat een link naar de aantrekkelijke verblijfsarrangementen. Hier vindt u ook de bijkomende kosten en voorwaarden. Uiteraard is het arrangement geldig op basis van beschikbaarheid. U boekt rechtstreeks bij Duinrell en kunt voor vragen over het verblijfsarrangement met hen contact opnemen. 

Bereikbaarheid en parkeren
Kijk voor een routebeschrijving of meer informatie op duinrell.nl/route . Het parkeertarief bedraagt € 7,50 per auto. Parkeertickets koopt u (bij aankomst of vertrek) bij de kassa. 

Meilingmarkt
Op deze unieke markt treft u verschillende standhouders met adoptie gerelateerde kraampjes. Ook vindt u hier onze eigen projectwinkels: Mei things, de boekentafel en projecthulp Taiwan. De markt is ook dé plek om andere ‘Meilingers’ te ontmoeten. Dus kom zeker kijken en laat u verrassen!

Speciaal voor alle Meiling-kinderen
Tijdens de opening om 10.30 uur treden Rick de Kikker en Lelie op en wordt er gedanst op een aantal vrolijke Duinrell-liedjes. Jij komt toch ook? Er is ook iets lekkers te drinken voor je.

Meiling-presentje
Ook dit jaar hebben we voor alle Meiling-kinderen weer een leuk aandenken aan deze dag gevonden. Je kunt jouw presentje direct na de Duinrell show afhalen. Ben je iets later? Kom dan even naar onze Mei things projectwinkel op de Meilingmarkt. 

Inleveren speelgoed en/of kleding
Heeft u speelgoed en/of kleding dat u niet meer gebruikt? Lever het ’s ochtends, bij aankomst in het park, in voor de Stichting Zorg samen voor Suriname. Er is een speciaal (herkenbaar) inleverpunt op de parkeerplaats.

Meer weten
Heeft u nog vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar donateursactiviteiten@meiling.nl.

Tips…

  • Vergeet zaterdag 17 september niet uw e-tickets mee te nemen.
  • Volg Mei things op Facebook zodat u op de hoogte bent van speciale Meilingdag-acties.
  • Houd voor de laatste nieuwtjes en eventuele wijzigingen onze website in de gaten. Hier vindt u op een later moment meer informatie over bijvoorbeeld de aanwezigheid van buitenlandse gasten en aanwezige standhouders.

 

Graag tot 17 september!
Commissie Donateursactiviteitenterug naar het nieuwsoverzicht