Menu

PANGEA Travel wint Reisgraag Award 2021!

15/4/21

Dit jaar hebben wij de 10e editie van de Reisgraag publieksprijs gewonnen voor beste reisorganisatie van 2021 – met een topscore van een 9,3!  Reisgraag awards 2021De awards van Reisgraag.nl zijn uitgereikt aan reisorganisaties die in een lastig reisjaar, toch positieve reviews hebben ontvangen van hun klanten.

Reisgraag.nl reikt jaarlijks aan diverse reisorganisaties een award uit: de Reisgraag Award. Dit is de enige prijs in de reisbranche waarbij reviews van de consument doorslaggevend zijn.

Klanten die met ons hebben gereisd kunnen een beoordeling op de website van Reisgraag.nl plaatsen, zodat (toekomstige) reizigers altijd de mogelijkheid hebben om onafhankelijke en eerlijke reviews te lezen! Alle beoordelingen van onze reizigers lees je op de website van Reisgraag.nl

Ruud en Sebastiaan reageren op deze award:

"Het bericht dat we een award voor ‘Beste reisorganisatie 2021’ hebben gewonnen kwam als een totale verrassing. Zonder onze klanten is er geen PANGEA Travel en we zijn trots dat we al jaren hoog scoren (gemiddeld een 9,3 als klantbeoordeling op Reisgraag.nl). Net als andere reisorganisaties hebben we een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Deze award is daarom een enorme opsteker en sterkt ons in het gevoel dat ons doorzettingsvermogen beloond gaat worden en we hopelijk onze klanten snel weer blij mogen maken met een droomreis naar Afrika of Azië."

Ruud en Sebastiaan met Reisgraag Award 2021


 terug naar het nieuwsoverzicht