Menu

Reisgraag award 2024 | Beste reisorganisatie 2024

29/1/24

Voor de derde keer hebben wij de Reisgraag publieksprijs gewonnen voor 'Beste Reisorganisatie 2024' – met een topscore van een 9,5! Dankzij de enthousiaste beoordelingen van onze reizigers is dit mogelijk gemaakt.

Reisgraag Award 2024.png

Reisgraag.nl reikt jaarlijks aan diverse reisorganisaties een award uit: de Reisgraag Award. Dit is de enige prijs in de reisbranche waarbij reviews van de consument doorslaggevend zijn.

Klanten die met ons hebben gereisd kunnen een beoordeling op de website van Reisgraag.nl plaatsen, zodat (toekomstige) reizigers altijd de mogelijkheid hebben om onafhankelijke en eerlijke reviews te lezen! Alle beoordelingen van onze reizigers lees je op de website van Reisgraag.nl

Sebastiaan Parqui, directeur & eigenaar reageert op deze award:

 

"Ik ben heel trots op het PANGEA Team dat we een Reisgraag Award voor 'Beste Reisorganisatie 2024' hebben gewonnen, met maar liefst 9.5 als klantenbeoordeling!

 

Dit geeft aan dat het team, samen met onze lokale partners, de klanttevredenheid naar een steeds hoger niveau weet te brengen. We zijn onze klanten heel dankbaar voor deze waardering en hopen nog vele mooie droomreizen voor ze te mogen samenstellen!"

image00001.jpegterug naar het nieuwsoverzicht