Menu

Reisplannen 2019 voor Namibië? Start nu!

10/6/18

Heeft u plannen om in 2019 naar Namibië te gaan? Start dan nu al met uw planning. Het klinkt misschien raar, maar het is zeker verstandig.

Helaas heeft PANGEA Travel ook dit jaar weer veel reizigers voor Namibië moeten teleurstellen omdat accommodaties niet beschikbaar zijn. Tussen juli en oktober is er zelfs helemaal geen beschikbaarheid meer.

De vraag naar reizen door Namibië is de laatste jaren groter dan het aanbod. Zeker in gebieden als Sossusvlei, Damaraland en Etosha is het aanbod van accommodaties beperkt. In Namibië is ook de locatie van uw accommodatie belangrijk, zo ondervond ook onze collega Martijn onlangs tijdens zijn studiereis. Een alternatief kan zo maar een uur verder rijden vanaf de bezienswaardigheid dan de in eerste instantie gewenste accommodatie.

Wij kunnen voor u nu al een reis op maat samenstellen voor 2019 en deze zelfs even vrijblijvend in optie reserveren. Dit is zelfs mogelijk wanneer de vluchten nog niet te boeken zijn. Vluchten zijn meestal 11 maanden voor vertrek te reserveren. Vinden we uiteindelijk de juiste vluchten dan staan de accommodaties in ieder geval in optie. Hierna kunt u beslissen of u de reis definitief wilt reserveren.

Namibië foto van Martijn

De voordelen voor u:

  • er is nog een keuze uit verschillende accommodaties

  • over de gehele linie van uw reis kunnen we een constante kwaliteit aan accommodaties aanbieden

  • u kunt nog verblijven op de beste locaties in Namibië

  • wij kunnen onze favoriete accommodaties nog aanbieden voor u

  • de optie op accommodaties is nog vrijblijvend

Nieuwsgierig naar Namibië? Bekijk dan de foto’s van Martijn of neem contact op met een van onze Afrika reisspecialisten.

Namibië 2018 - Martijnterug naar het nieuwsoverzicht