Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek | boek zorgeloos bij PANGEA Travel

14/4/21
* Laatste update: 24-12-2021

We krijgen steeds meer aanvragen voor nieuwe rondreizen en de eerste klanten zijn inmiddels al op reis geweest. We begrijpen als u vragen heeft met betrekking tot het boeken van een reis en eventuele annuleringsvoorwaarden. Daar geven wij graag meer duidelijkheid over.

Reisadvies - Tanzania

Vrijblijvend boeken

Onze reisspecialisten staan voor u klaar voor een advies over een toekomstige rondreis. Via onze pagina ‘welke landen zijn open’ ziet u welke landen op dit moment open zijn, met de bijbehorende maatregelen ter plaatse. Ook voor landen die nog niet in deze lijst staan kunt u contact opnemen. Samen met onze lokale vertegenwoordiging houden we de situatie nauwlettend in de gaten. 

We beantwoorden uw vragen over de bestemmingen, stellen u gerust als u toch wat onzeker bent om te reizen, weten per land de annuleringsvoorwaarden en stellen vrijblijvend een offerte samen voor een individuele rondreis. 

Bel ons voor een vrijblijvend advies: 026-3707511

Stel ons een vraag

Kosteloos annuleren

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt met onze betrouwbare lokale partners om soepele annuleringsvoorwaarden te creëren voor boekingen gemaakt tot en met 28 februari 2022, met een vertrek in 2022.

1. Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren
Mocht uw reis, met een vertrek 2022, onverhoopt toch niet door gaan vanwege het coronavirus (bijvoorbeeld wanneer u geen goed gevoel heeft om op reis te gaan), dan kunnen wij in de meeste gevallen de reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Uw reisspecialist wijst u op eventuele uitzonderingen. 

2. U krijgt het geld terug
Het uitgegeven geld (aanbetaling of volledige reissom) krijgt u terug. Wij zijn zo flexibel mogelijk, zoals u van ons gewend bent.

Vraag van onze klant:
''Kan het voorkomen dat ik mijn reis niet 30 dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren?
 

Reactie van de reisspecialist:
De exacte voorwaarden per bestemming en reisonderdeel kunnen verschillen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een (lokale) vlucht met het meest voordelige tarief, dan kan het zijn dat daar strengere voorwaarden op gelden. Samen bespreken we de voorwaarden op het moment dat u een voorstel op maat ontvangt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Zorgeloos reizen

Een individuele rondreis zien wij meer dan ooit als het ‘nieuwe reizen’. Geen grote massa’s in bussen, geen grootschalige accommodaties. Bij ons reist u samen met uw partner, familie, vrienden of studiegroep. 

Afhankelijk van de bestemming gaat er tijdens de reis een Engelssprekende chauffeur en/of gids mee of reist u met een eigen huurauto. Daar waar mogelijk kiezen we voor kleinschalige (boutique) accommodaties.

Noot: indien u bij ons een pakketreis heeft geboekt waarbij de vliegreis ook onderdeel is van het arrangement, zijn wij als reisorganisatie verplicht om u te helpen bij repatriëring, mocht dat nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat u veilig thuis komt.

Vraag van onze klant:
''Mijn reisbestemming staat volgens BuZa (Ministerie van Buitenlandse Zaken) nog op code oranje. Kan ik zorgeloos boeken?''

Reactie van de reisspecialist:
Het is mogelijk om alvast te boeken én u kunt zelfs op reis gaan als het reisadvies nog op code oranje staat. Inmiddels zijn onze eerste klanten al op reis geweest. Op dit moment staan veel landen in de wereld op code ‘oranje’. Het is echter een hulpmiddel / advies van de Nederlandse overheid dat gebaseerd is op de besmettingscijfers. De kleurcode zegt weinig over de reisadviezen en maatregelen ter plaatse. Ieder land heeft afzonderlijke maatregelen om reizen toch mogelijk te maken. Mocht het toch niet goed voelen om op reis te gaan wanneer het nog code oranje is, dan annuleren we de reis kosteloos (mits de voorwaarden dit toelaten).


Blog: 15 x voordelen en zekerheden van een reisorganisatie

Alles over het coronavirus en reizen

Welke landen zijn weer open?terug naar het nieuwsoverzicht