Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Kosteloos annuleren tot 30 dagen | boek zorgeloos bij PANGEA Travel

14/7/20
* Laatste update: 30-04-2021

kosteloos annuleren - PANGEA Travel

Zorgeloos boeken - kosteloos annuleren

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt met onze betrouwbare lokale partners om soepele annuleringsvoorwaarden te creëren voor nieuwe boekingen met een vertrek in 2021.

1. Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren
Mocht uw reis, met een vertrek in 2021, onverhoopt toch niet door gaan vanwege het coronavirus (bijvoorbeeld omdat het reisadvies nog oranje is of wanneer u geen goed gevoel heeft om op reis te gaan), dan kunnen wij de reis tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren (geldig voor de meeste bestemmingen).

2. U krijgt het geld terug
Het uitgegeven geld (aanbetaling of volledige reissom) krijgt u terug. Wij zijn zo flexibel mogelijk, zoals u van ons gewend bent.

Vraag van onze klant:
''Kan het voorkomen dat ik mijn reis niet 30 dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren?
 

Reactie van de reisspecialist:
De exacte voorwaarden per bestemming en reisonderdeel kunnen verschillen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een (lokale) vlucht met het meest voordelige tarief, dan kan het zijn dat daar strengere voorwaarden op gelden. Samen bespreken we de voorwaarden op het moment dat u een voorstel op maat ontvangt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Onze reisspecialisten staan voor u klaar om u alvast te inspireren over een toekomstige rondreis, ook wanneer deze nog niet in onze ‘welke landen zijn open’ lijst staan. 

We beantwoorden uw vragen over de bestemmingen, stellen u gerust als u toch wat onzeker bent om te reizen, weten per land de annuleringsvoorwaarden en stellen vrijblijvend een offerte samen voor een individuele rondreis. U boekt pas wanneer u daar klaar voor bent.

Bel ons voor een vrijblijvend advies: 026-3707511

Stel ons een vraag

Vraag van onze klant:
''Mijn reisbestemming staat volgens BuZa (Ministerie van Buitenlandse Zaken) nog op code oranje. Kan ik zorgeloos boeken?''

Reactie van de reisspecialist:
Het is mogelijk om alvast te boeken. We verwachten dat een aantal van onze bestemmingen in de loop van dit jaar een positief reisadvies (code geel) krijgen. Mocht dit tot 30 dagen voor vertrek niet het geval zijn, dan annuleren we de reis kosteloos (mits de voorwaarden dit toelaten).

Zorgeloos reizen - in uw eigen bubbel 

Een individuele rondreis zien wij meer dan ooit als het ‘nieuwe reizen’. Geen grote massa’s in bussen, geen grootschalige accommodaties. U reist in uw eigen bubbel, samen met uw partner, familie, vrienden of studiegroep. Afhankelijk van de bestemming gaat er een Engelssprekende chauffeur en/of gids mee of reist u met een eigen huurauto. Daar waar mogelijk kiezen we voor kleinschalige (boutique) accommodaties.

Zorgeloos terugkeren - hulp bij repatriëring

Indien u bij ons een pakketreis heeft geboekt waarbij de vliegreis ook onderdeel is van het arrangement, zijn wij als reisorganisatie verplicht om u te helpen bij repatriëring, mocht dat nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat u veilig thuis komt.


Blog: 15 x voordelen en zekerheden van een reisorganisatie

Alles over het coronavirus en reizen

Welke landen zijn weer open?

Bel ons voor een vrijblijvend advies: 026-3707511

Stel ons een vraagterug naar het nieuwsoverzicht