Menu

Rootsreizen: PANGEA aanwezig op de Meilingdag 15 sept.

30/8/18

PANGEA Travel is 15 september aanwezig op de Meilingdag 2018

Wanneer: zaterdag 15 september van 11:00 tot 16:00. 

Locatie: Avonturenpark Hellendoorn

Ruud en Manon zullen deze dag aanwezig zijn voor al uw vragen over het voorbereiden van uw rootsreis

Kijk voor meer informatie en het volledige programma van de meilingdag op meiling.nl

Rootsreis, meer dan een vakantie

Wanneer je op rootsreis gaat neem je doorgaans meer ‘bagage’ mee dan op een gewone vakantiereis. Naast de praktische voorbereiding van de reis zelf, heeft een rootsreis ook impact op jullie gezin. Je hebt vast en zeker vragen als: waar kom ik vandaan? Zijn er nog mensen die mij kennen? Lijk ik op ze? Waar heb ik gewoond? 

Programma op maat en tehuisbezoek
PANGEA Travel heeft al 15 jaar ervaring met het organiseren van rootsreizen. Dus wij kunnen jullie goed helpen met alle (reis)vragen en met de invulling van de rootsreis in Azië.
Onze specialisten maken in overleg met jullie een op maat gemaakt programma, waarin we het doel van de reis combineren met een mooie rondreis door het land van herkomst. Dit doen we in verschillende Aziatische landen zoals China, Taiwan, India, Thailand en Sri Lanka.
Specifiek voor China regelen we toestemming voor het tehuisbezoek en helpen we bij het zoeken van de vindplaats of pleegouders. Jullie worden bijgestaan door deskundige Engelssprekende gidsen die ook als tolk kunnen fungeren. 
In de meeste andere landen kun je het tehuisbezoek zelf regelen, direct via het kindertehuis of via de adoptieorganisatie in Nederland. Wij verzorgen de gehele reis om het bezoek heen en helpen je met alle (reis)vragen. 

Partners met CCCWA 
Voor het aanvragen van een tehuisbezoek in China is altijd toestemming van het China Centre for Children’s Welfare and Adoption (CCCWA) noodzakelijk. Het CCCWA heeft ons aangewezen als belangrijkste partner in het organiseren van rootsreizen naar China. Zo kunnen wij de bezoeken aan het kindertehuis voor 99% garanderen.

Onbezorgd op reis
We weten wat belangrijk is en zetten ons graag in om jouw rootsreis zo bijzonder en comfortabel mogelijk te maken. Laat de organisatie maar aan ons over. Voor vertrek helpen we met alle vragen die jullie hebben. Tijdens de reis kunnen jullie dan genieten van al het moois dat jouw land van herkomst te bieden heeft! Uiteraard zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Een extra zekerheid om onbezorgd op reis te kunnen gaan.

Tip ter voorbereiding van jullie rootsreis
Lees je vooraf goed in over hoe jullie je het beste kunnen voorbereiden. Bespreek bijvoorbeeld met het gezin wat jullie verwachtingen zijn en op welke vragen je een antwoord hoopt te vinden. Meer voorbereidingstips, ervaringsverhalen en inspiratie vind je op onze website www.rootsreizen.nl. Neem contact met ons op als je vrijblijvend van gedachte wilt wisselen.terug naar het nieuwsoverzicht