Menu

Situatie Sri Lanka - noodtoestand is niet meer van kracht

31/5/22
Laatste update: 31-05-2022

De noodtoestand die op 6 mei werd afgekondigd, vanwege protesten in de hoofdstad Colombo, is komen te vervallen. Daarmee is ook de avondklok niet meer van kracht.

reisadviespagina - sri lanka - trein

Het zal u vast niet zijn ontgaan dat in de afgelopen weken politieke onrust heerste in Sri Lanka. PANGEA Travel volgt de situatie in Sri Lanka op de voet en we hebben dagelijks contact met onze lokale partner.

Begin mei was het, met name in Colombo, onrustig vanwege hevige protesten tegen de regering. De situatie lijkt zich na het aftreden van de premier van Sri Lanka te stabiliseren. 

Reizen naar Sri Lanka is mogelijk

Onze lokale partner geeft aan dat toeristen veilig zijn en we kunnen op dit moment onze reizen zonder grote aanpassingen uitvoeren. Een bezoek aan de hoofdstad Colombo wordt de komende tijd gemeden. Treinen rijden weer en toeristische attracties zijn open. 

Situatie afwachten

We willen u vragen om de situatie af te wachten. Mocht het tóch blijken dat het niet mogelijk is om naar Sri Lanka te reizen, dan kunnen we de reis omboeken naar een andere bestemming. Veiligheid staat altijd bovenaan, dus we zullen direct actie ondernemen als dit nodig blijkt. In de tussentijd vragen wij u om naar uw reisverzekering te kijken, want door corona dekken de meest maatschappijen vakantiereizen naar oranje gebieden. Voor een goede reisverzekering verwijzen wij u graag door naar OOM.



terug naar het nieuwsoverzicht