Menu

Taiwan: gratis huurauto upgrade

13/8/18

Taiwan selfdrive

Wanneer u nog in augustus of september 2018 via PANGEA Travel een selfdrive door Taiwan boekt met vertrek in 2018, bieden wij u een gratis upgrade van de huurauto aan. En dat komt mooi uit, want oktober en november zijn de beste reismaanden voor Taiwan!

Zelf rijden in Taiwan kan iedereen! De kwaliteit van de wegen is goed, de bewegwijzering is duidelijk (Engels en Chinees), er wordt ‘gewoon’ rechts gereden en het verkeer is voor Aziatische begrippen overzichtelijk. Het grootste voordeel van zelf rijden is natuurlijk dat u kunt gaan en staan waar u wilt. Uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt.

Als u nu een reis boekt voor 2018 krijgt u dus gratis een upgrade naar een huurauto in de daaropvolgende hogere categorie. Onze standaard huurauto voor 2 personen is bijvoorbeeld de Toyota Vios met een 1.5 motor. In de bergen is een zwaardere motor echter wel aanbevolen. Daarom krijgt u in dat geval van ons een gratis upgrade naar een auto met een 1.6 motor, zoals een Nissan Tiida of een Ford Focus. Op deze manier reist u net wat comfortabeler en rijdt u gemakkelijk over de uitdagendste wegen!

PANGEA Travel werkt in Taiwan met een betrouwbare verhuurmaatschappij. Verzekeringen, een ruim aantal kilometers per dag en extra bestuurders zijn altijd inclusief. Vragen? Neem contact op met Daniel of Roselien. Zij helpen u graag verder!

Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing op nieuwe reserveringen in augustus en september waarvan de vertrekdatum nog in 2018 is.

De actie is geldig voor upgrades van model A naar B of van model B naar C. 

voorbeeld upgrade

Bekijk de Taiwan selfdrive reizen

Taiwanterug naar het nieuwsoverzicht