Menu

Top 4-(daagse) wandelreizen!

20/7/16

De 4-daagse in Nijmegen is in volle gang en onze collega Vincent loopt hem dapper mee.
Maar wat zijn nu onze mooiste wandelreizen vroegen wij ons af?
Na een kort overleg zijn wij tot de volgende top-4 wandelvakanties gekomen:AVONTUURLIJK VIETNAMDeze avontuurlijke Vietnamreis bevat een trekking in de Mai Chau vallei. U wandelt door ongerepte natuurgebieden, rijstvelden, jungle en bossen. 's Avonds overnacht u bij de vriendelijke lokale bevolking en maakt u kennis met het dagelijks leven. 

 

 


 

Natuurreis MadagascarTijdens deze natuurreis maakt u kennis met de vele kanten van het prachtige eiland Madagaskar.  U maakt o.a. een wandelingen door de rijstvelden en langs lokale dorpjes, zo maakt u kennis met de vriendelijke bevolking. In Tsaranoro en Isalo National Park maakt u prachtige wandelingen waarbij u adembenemende uitzichten heeft.

 


 

Natuurreis Sri LankaEen afwisselende 20-daagse reis door Sri Lanka voor de echte natuurliefhebber. Er staan mooie wandelingen op het programma, en u overnacht in het kamp van Drs. Wolfgang Dittus, waar u onderzoek doet naar diverse apensoorten.

 

 

 


 

Mount Everest Trekking21-daagse kennismaking met Nepal, inclusief een trekking in de Mount Everest regio. U maakt eerst kennis met de hoofdstad Kathmandu en kunt u genieten van het kleurrijke straatleven. Na een korte binnenlandse vlucht maakt u een 14-daagse trekking door het gebergte in de Mount Everest regio. In de indrukwekkende Himalaya beleeft u een grote verscheidenheid aan flora en fauna, mooie watervallen en kunt u kennis maken met de vriendelijke bevolking.


 terug naar het nieuwsoverzicht