Menu

Van droom naar realiteit: wij doen het gewoon!

3/6/24

Sebastiaan-Valentina-Latijns-Amerika.JPG

Beste reiziger,

Het is zover!

Met trots en enthousiasme delen we fantastisch nieuws: vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor reizen naar Latijns-Amerika!

Benieuwd naar onze persoonlijke kennis en ervaringen, onze dromen en waar onze passie vandaan komt? Lees dan snel verder!

Veel leesplezier!
Team PANGEA Travel


Eigenaar Sebastiaan Parqui vertelt:

Ruim 6 jaar geleden heb ik PANGEA Travel overgenomen. Waar ik eigenlijk zoekende was naar een reisorganisatie gespecialiseerd in Latijns-Amerika, kwam PANGEA Travel op mijn pad. Wat bleek dat een goede match te zijn! Individuele reizen op maat verzorgen naar prachtige bestemmingen, met veel persoonlijke aandacht voor de reiziger; dit had ik al jaren voor ogen. Er was alleen één klein ‘dingetje’; PANGEA Travel was gespecialiseerd in reizen naar Afrika en Azië… Latijns-Amerika stond er niet tussen. Dus dat werd gelijk een mooi doel. Onder andere door Covid-19 stonden de plannen helaas tijdelijk ‘on hold’, maar daar zijn we dan... Latijns-Amerika staat LIVE en is te boeken bij PANGEA Travel!

Colombia-1-Banner.jpg

Waarom Latijns-Amerika? Tsja, dit is toch stiekem wel mijn favoriete continent. Van de jungle in Brazilië en Costa Rica, de inheemse stammen in o.a. Peru, de gletsjers in Patagonië, de veelzijdigheid van Colombia tot de stranden in Panama. Elke bestemming is uniek, maar zó indrukwekkend. Al tientallen jaren heb ik diepe interesse voor de lokale cultuur en natuur.

"Een belangrijke factor is ook de achtergrond van mijn vrouw. Valentina is vanaf het begin van haar leven al verbonden met Latijns-Amerika vanwege haar Panamese vader en familie. Meerdere keren zijn we naar Panama geweest, voor familiebezoek en prachtige rondreizen; ik denk dat we elk hoekje wel kennen!"


Maar waar gaan we beginnen? Door mijn enthousiasme wilde ik het liefst direct een vijftal landen online zetten. Na goed intern overleg hebben we uiteindelijk besloten om het stap voor stap aan te pakken. Het moest natuurlijk wel góed gebeuren! Panama stond vast, natuurlijk door de roots van mijn vrouw. Na gedegen onderzoek, hebben we daar de (zeer populaire) bestemming Colombia aan toegevoegd.

De komende tijd zullen er meerdere Latijns-Amerikaanse landen volgen. Wij hebben al wat ideeën, maar staan zeker ook open voor suggesties van uw kant. Welke bestemming heeft een onvergelijkelijke indruk op u achter gelaten of waar wilt u nog graag naartoe? Laat het ons weten!

Bekijk onze website en volg onze socials voor inspiratie over Panama en Colombia, en later dit jaar ook over (nog meer) nieuwe bestemmingen.

Panama-1---Cover.jpg     Colombia-5---Cover.jpg

Panama - Kuna Yala village.png

Hopelijk bent u net zo enthousiast als wij! Denkt u aan een reis naar Panama en/of Colombia, dan bent u vanaf NU ook bij PANGEA Travel aan het goede adres! Mail of bel ons, zodat we samen een mooi reisprogramma kunnen samenstellen!”

Hartelijke reisgroet,
Sebastiaan Parqui

Eigenaar PANGEA Travelterug naar het nieuwsoverzicht