Menu

Verblijf in een private game reserve in Zuid-Afrika

22/2/16

Het bekendste park van Zuid-Afrika is het Kruger. Hier kunt u met uw huurauto op pad of tegen een meerprijs op excursie (per 10 of 20 seater safariwagen). Overnachtingen zijn in eenvoudige, vaak grootschalige rest camps, en de verzorging is o.b.v. logies. Kruger kan door haar populariteit soms druk zijn.

verblijf in een Private Game Reserve. De lodges zijn kleinschalig en het is rustiger omdat zelf rijden niet is toegestaan.

Een tip van onze reisspecialist Zuid-Afrika, is een verblijf in een Private Game Reserve. De lodges zijn kleinschalig en het is hier rustiger omdat zelf rijden niet is toegestaan. De maaltijden en twee gamedrives per dag zijn inbegrepen. De gamedrives zijn in open jeeps (meestal 6  voor personen). 

Safari in private game reserveHoewel de gamedrives aanvankelijk duurder lijken, bent u aan het einde van de streep vaak niet veel meer geld kwijt in vergelijking tot Kruger. Daar betaalt u namelijk een hogere entree, zijn de maaltijden niet inclusief en geldt er een toeslag voor georganiseerde gamedrives.

Overnachtingsmogelijkheden zijn o.a. Mohlabetsi en Nthambo Tree Camp

 terug naar het nieuwsoverzicht