Menu

Voorstellen aan Karin (van Tuil)!

10/11/16

Als u met PANGEA Travel belt is de kans groot dat u Karin al eens heeft gesproken. Zij werkt namelijk al bijna 5 jaar bij ons op de afdeling Support. Karin houdt zich onder andere graag bezig met het uitzoeken van (ingewikkelde) vluchtschema's. Hieronder stelt zij zich voor.

Karin van Tuil op het strand

1. Welke landen uit het aanbod van PANGEA Travel heb je bezocht?

Alfabetisch: Hong Kong, Indonesië (Bali/Gili Islands/Lombok), Japan, Singapore, Thailand, West-Maleisië.

2. Wat is je favoriete land uit dit rijtje en waarom?

Moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat alle bestemmingen super leuk zijn. De bestemming die ik meerdere malen bezocht heb en nog steeds leuk en bruisend blijft is toch wel Singapore! Het voelt als thuiskomen. Lekker eten, vriendelijke mensen. Altijd in ontwikkeling, dus bij elk bezoek is er wel weer iets veranderd. Het is een mix van Azië in één land. 

Ik zat vroeger vaak met de reisgidsen van de vakantiebeurs reisjes samen te stellen en te berekenen.

3. Wat wilde je worden toen je nog op de basisschool / middelbare school zat?

Vroeger wilde ik schoonheidsspecialiste worden. Na mijn eerste vliegreis naar Londen veranderde dit al gauw. Stewardess wilde ik toen worden, want dan kon je de wereld rondvliegen. Daarnaast vond ik het reisbureau ook super leuk. Ik zat vroeger vaak met de reisgidsen van de vakantiebeurs reisjes samen te stellen en te berekenen. Op een gegeven moment moest ik een beroepsopleiding kiezen en die keuze was niet moeilijk. Het werd toerisme! 

4. Als je een dag mag samenstellen, zonder beperking van geld en reistijd, hoe ziet dan jouw droomdag eruit?

Ik word wakker in een lodge in Zuid-Afrika en maak een mooie safari om de Big Five te spotten. De reis gaat verder naar het prachtige Bali om even te lunchen aan het strand. Hierna lekker relaxen in een hangmat op Gili Trawangan. Na een verfrissende duik vlieg ik naar Yogyakarta, om daar de Borobudur te bezoeken. Vanuit hier vlieg ik door naar Beijing om de Grote Muur te bezoeken. Via de bruisende stad Hong Kong vlieg ik naar Tokyo om daar nog een citytour te maken. Per supersnelle Shinkansen reis ik naar de tempelstad Kyoto, om daar een theeceremonie bij te wonen. Tot slot vlieg ik naar Singapore om te shoppen en geniet ik van een prachtige zonsondergang.

5. Welke persoonlijke tip wil je meegeven aan de reizigers van PANGEA?

Probeer voldoende rust in te plannen in je reisroute. Plan in een aantal plaatsen meerdere nachten en sluit je rondreis af met een strandverblijf. Zo haal je het beste uit je vakantie!terug naar het nieuwsoverzicht