Menu

Waarom kiezen voor zuidelijk Afrika?

24/5/16

Er zijn veel redenen waarom u zuidelijk Afrika moet ontdekken. Zo kunt u kennismaken met de verschillende culturen, op safari gaan en is het klimaat ideaal. Op dit moment is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer profijtelijk op bestemmingen als Zuid-Afrika en Namibië, als gevolg van de gunstige koers van de Zuid-Afrikaanse Rand. U betaalt daardoor een heel goede prijs voor de meest prachtige accommodaties.


Natuur

Zuidelijk Afrika mag zich door landen als Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, tot de beste landen rekenen voor de echte natuurliefhebber. U vindt er grillende landschappen, langgerekte zandstranden, woestijnen, bergketens, natuurreservaten, moerassen en wereldsteden zoals Kaapstad.

Safari's en Parken

Safari’s kunt u maken in een van de tientallen wildparken die in zuidelijk Afrika te vinden zijn. Ga op safari met de eigen huurauto of onder begeleiding van een ervaren ranger in een open safariwagen. Ook wandelsafari’s en bootssafari’s behoren in sommige parken tot de mogelijkheden.  Bekende parken zijn natuurlijk het Kruger National Park en Etosha National Park, maar heeft u ook wel eens gedacht aan Timbavati Game Reserve of Mapungubwe? De Big-5 is natuurlijk op veel meer spectaculaire plaatsen te spotten.

Seizoen 

Het maakt niet uit in welk seizoen u naar het zuiden van Afrika gaat, de zon schijnt er bijna elke dag! Ook heeft u geen last van een jetlag omdat het tijdsverschil minimaal is. We hebben goede prijzen in prachtige accommodaties met westerse maatstaven. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Madikwe River Lodge, Iketla Lodge of Mushara Lodge.

 

Wij zetten op basis van uw wensen een onvergetelijke reis in elkaar. Bekijk enkele voorbeeldreizen en bespreek met ons uw ideale reis!terug naar het nieuwsoverzicht