Menu

Welke bestemming is geliefd dit jaar?!

28/4/17
Tanzania

 

Tanzania is geliefd dit jaar! Heeft u deze bestemming ook al tijden op uw lijstje staan? Dan is nu het moment om uw droomreis werkelijkheid te laten worden! Lees voor reisinspiratie snel verder; zo hebben we nieuwe luxe reizen in het aanbod, geven we leuke alternatieven voor Zanzibar, bieden een nieuw vervoersmiddel aan en sluiten af met nog een aantal redenen waarom u Tanzania niet mag missen.

 
Nieuwe luxe voorbeeldreizen Tanzania
Speciaal voor onze reizigers die in alle luxe en comfort van Tanzania willen genieten hebben we een aantal nieuwe reizen op onze speciale website met luxe reizen naar Afrika (www.luxereizenafrika.nl) toegevoegd. Tijdens een 8-daagse Tanzania Sanctuary Safari verblijft u in de beste accommodaties van deze luxe hotelgroep. Ook geniet u van heerlijke maaltijden, de prachtige locaties en de perfecte service. Daarnaast hebben we een 9-daagse rondreis per luxe landcruiser door de mooiste parken van Noord-Tanzania samengesteld. En last but not least een klassieker met een mooie mix van luxe accommodaties; een 13-daagse rondreis Tanzania & Zanzibar.
 
Bekijk alle Tanzania reizen van Luxe Reizen Afrika *****
 
Pemba Island
Fraaie alternatieven voor Zanzibar
Uw reis door Tanzania afsluiten op een hagelwit strand? Denk naast Zanzibar ook eens aan Mafia Island of Pemba Island. Pemba ligt ten noordoosten van Zanzibar en kenmerkt zich door heuvelachtige landschappen. U vindt hier meer groene bossen en landbouwplantages dan op het bekendere Zanzibar. Ook de onderwaterwereld van Pemba Island is zeker de moeite waard, het eiland is omringt door schitterende koraalriffen. Kort gezegd is Pemba een natuurlijk en exclusief paradijs dat nog vrij onontdekt is. Onze accommodatietip: The Manta Resort. De perfecte plek om bij te komen van alle indrukken die u heeft opgedaan tijdens de safari. Wilt u echt uitpakken? Boek dan een nacht in ‘The Underwater Room’, een bijzondere ervaring!
 
Bekijk The Manta Resort
 
Signature Landcruiser
Nieuw: Signature Landcruisers
Dertig jaar safari-ervaring van onze lokale partner heeft geresulteerd in een speciaal ontworpen safariwagen, die we onder andere aanbieden in de nieuwe rondreis Tanzania per luxe Lancruiser. De nieuwe wagen is een categorie hoger dan onze klassieke safariwagen. De Signature Landcruisers bieden plaats aan vier gasten en zijn van alle gemakken voorzien. U heeft extra beenruimte, de stoelen zijn verstelbaar en er is meer bagageruimte. De extra hoge ramen aan de zijkant, samen met een groot pop-up dak, zorgen voor een 360 graden uitzicht. Voor uw gemak zijn er stopcontacten voor het opladen van uw camera en is er zelfs wifi aanwezig. Een mini-koelkast kan gevuld worden met uw favoriete drankjes. Bent u op zoek naar meer luxe en comfort tijdens de safari, dan is deze safariwagen zeker een aanrader!
Bekijk de reis "Tanzania per luxe Landcruiser"
 
Migratie Tanzania
Migratie Tanzania
‘The Great Migration’, de migratie ofwel de Grote Trek van de gnoes en zebra’s vindt elk jaar plaats in Oost-Afrika, tussen de Masai Mara in Kenia en de Serengeti in Tanzania. Na het vallen van de korte regens in november en december wordt de vruchtbare grond in het zuidoosten van de Serengeti een paradijs voor grazers. Het zuidoosten wordt ook wel Ndutu genoemd, en in de maanden december t/m maart bevinden de kuddes zich in dit deel van de Serengeti. In februari is er een ware geboortegolf van jonge gnoes. Ook voor de roofdieren is dit een periode van overvloed.  Wilt u de indrukwekkende migratie tussen december en februari van dichtbij mee maken? Bekijk dan de speciale migratie reis op onze website. Vroeg reserveren voor deze periode is aanbevolen want de lodges in Ndutu zijn snel volgeboekt!
Bekijk de reis "Tanzania Migratie Safari"


terug naar het nieuwsoverzicht