Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Welke landen zijn weer open? | Update 11-10-2021

16/4/21
*Laatste update: 11-10-2021

''Wanneer kunnen we weer reizen en welke landen zijn open?'' Dit zijn de meest gestelde vragen van dit moment en hier geven wij graag meer duidelijkheid over. 

Voor diverse landen is reizen weer mogelijk. Inmiddels zijn onze eerste klanten vertrokken en houden we de situatie per land nauwlettend in de gaten. Steeds meer verzekeraars, zoals de reisverzekering van OOM, dekken ‘oranje’ of ‘rode’ gebieden. Ook als u onverhoopt een coronabesmetting oploopt bent u goed verzekerd. Zo gaat u zonder zorgen op reis!

Maleisie-strand.png

De Nederlandse overheid werkt met kleurcodes. Op dit moment staan veel landen in de wereld op code ‘oranje’. Het is echter een hulpmiddel / advies dat gebaseerd is op de besmettingscijfers. De kleurcode zegt weinig over de adviezen en maatregelen ter plaatse. Ieder land heeft afzonderlijke maatregelen om reizen toch mogelijk te maken. Deze maatregelen vindt u op onderstaande pagina's (dit zijn tevens de landen die weer open zijn):

Azië

Afrika

We helpen u graag met het samenstellen en boeken van een rondreis, voor later dit jaar of volgend jaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten. U boekt bij ons onder soepele annuleringsvoorwaarden.


Blog: 15 x voordelen en zekerheden van een reisorganisatie

Alles over het coronavirus en reizenterug naar het nieuwsoverzicht