Menu

Werken bij de leukste Afrika-specialist?

2/12/16

UITBREIDING VAN ONS TEAM AFRIKA

Ben jij (of ken jij) iemand die een leuke uitdagende baan als reisspecialist Afrika zoekt? Omdat we verder groeien hebben we op korte termijn een vacature voor een fulltime functie op ons kantoor in Arnhem!

Heb jij ervaring op onze Afrikaanse bestemmingen en vind je het daarnaast leuk om klanten te helpen en om ons Afrika product verder te verbeteren? Stuur dan je CV + motivatie voor 19 december 2016 naar berry@pangeatravel.nl.

:

We zoeken iemand met:

reiservaring in zuidelijk en Oost-Afrika, verkoopervaring  met zuidelijk en Oost-Afrika, feeling met teksten schrijven, creatief, enthousiast, flexibel, stressbestendig, voorkeur voor leeftijd tussen 25 – 35 jaar, positieve instelling, ervaring met inkoop en verkoop en woonachtig binnen een straal van ca. 40 km van Arnhem.

We bieden:

een leuke afwisselende functie, waarbij jij jezelf verder kunt ontwikkelen binnen PANGEA Travel. Je werkt in een team met 4 medewerkers  op de Afrika-afdeling waar je helpt om ons Afrika-product verder uit te bouwen. Salaris boven CAO-norm en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over ons bedrijf: www.pangeatravel.nl

We horen graag van je, ook als je meer wilt weten of vragen hebt.terug naar het nieuwsoverzicht