Menu

Zuid-Afrika is weer open voor toeristen - november 2020

16/11/20

11 november 2020 heeft de overheid van Zuid-Afrika besloten om alle internationale reizigers weer toe te laten. We zijn erg blij met dit positieve nieuws en hopen dat we ook snel vanuit de Nederlandse overheid groen licht krijgen om weer te reizen naar dit veelzijdige land. 

Zuid-Afrika - panoramaroute leeuw - safari - Afrika Kaapstad - Tafelberg - Zuid-Afrika

Wat moet u rekening mee houden?
Na aankomst op de internationale luchthaven dient u een negatieve COVID-19 test te kunnen aantonen die niet ouder is dan 72 uur. 

Noot: om aan te kunnen tonen dat u een negatief bent, dient u een Non-Covid verklaring mee te nemen. Dit is een bewijsstuk dat laat zien dat u op een bepaalde datum getest bent en dat de uitslag negatief is.

Houd er rekening mee dat de GGD deze verklaringen niet afgeeft (omdat zij werken voor de publieke gezondheid en niet voor reisorganisaties). U dient zelf een commerciële, betaalde test in te plannen. Plan deze op tijd, zodat de verklaring niet ouder is dan 72 uur. Het inplannen van een coronatest en het verkrijgen van een Non-Covid verklaring kan bijvoorbeeld bij Travel Clinic Oost in Arnhem.


Bekijk onze rondreizen naar Zuid-Afrika

Alles over het coronavirus en reizenterug naar het nieuwsoverzicht