Menu

Zuid-Afrika Special: Nieuwe reizen, tips en meer!

20/2/17
Zuid-Afrika Special

Zuid-Afrika is hot en happening. Meer en meer reizigers ontdekken dit fantastische land. Ook bij PANGEA Travel besteden we graag aandacht aan deze bestemming. Collega's Esther en Dirk reisden zelf naar Zuid-Afrika af om de nieuwste lodges en hotspots te ontdekken. En hebben we een aantal nieuwe Zuid-Afrika reizen op de website staan. 

 
Safari tips
Hoe haalt u het meest uit uw safari? Tips en informatie voor een top safari!
Het maken van een safari is een geweldige ervaring waar gelukkig maar weinig mis aan kan gaan. Maar er tijdens de safari achter komen dat u beter zonnebrand had kunnen meenemen, of achteraf alleen onscherpe foto's... dat willen we toch allemaal vermijden? Vandaar een aantal tips om goed voorbereid aan de safari te beginnen. Zo geniet u extra van de safari en haalt u het maximale uit de ervaring!
Lees alle tips en informatie voor een top safari!
 
Pilanesberg | Madikwe | Welgevonden
Malariavrij op safari? 
Pilanesberg | Madikwe | Welgevonden
De Big 5 spotten in een malariavrij wildpark? In Zuid-Afrika is het mogelijk! Breng een bezoek aan Pilanesberg, Madikwe of Welgevonden. Deze wildparken liggen binnen 4 uur rijden van Johannesburg en bieden alle mogelijkheden om mooie safari’s te maken. Pilanesberg, Madikwe en Welgevonden hebben een aantal overeenkomsten, maar bieden elk een andere ervaring. Lees alles over de verschillende parken via de onderstaande button.
Lees meer over de verschillende wildparken
 
Baby leeuw
Esther op studiereis naar haar favoriete bestemming Zuid-Afrika!
"Ook vorig jaar mocht ik weer op studiereis. Het werd een reis naar mijn favoriete bestemming Zuid-Afrika! Een land waar ik al vaker ben geweest. Zowel voor PANGEA als op vakantie. Deze keer ging ik samen met mijn collega Dirk op pad. In Zuid-Afrika ontmoetten we Candice en Andrea, onze reisgenoten voor deze reis. Zij werken voor onze lokale vertegenwoordiging in Durban." Lees de blog en bekijk het album via de onderstaande button. 
Lees Esthers volledige blog + bekijk het fotoalbum
 
Zuid-Afrika in rustig tempo
Nieuwe voorbeeldreis: Zuid-Afrika in rustig tempo
Bent u opzoek naar een rondreis door Zuid-Afrika waarbij u op een ontspannen manier de omgeving verkent? Dan hebben wij voor u dé perfecte reis; "Beleef Zuid-Afrika in rustig tempo"! Tijdens deze reis komt u op de mooiste bestemmingen van Zuid-Afrika en kunt u optimaal genieten. U verblijft minimaal 2 nachten per plaats om een goede indruk te krijgen. Deze reis doet in het noorden van Zuid-Afrika de Panorama Route, Kruger National Park en een Private Game Reserve aan. In het zuiden staan onder andere de wijngebieden van Stellenbosch, de walvissen bij Hermanus en de indrukwekkende stad Kaapstad op het programma. U komt ook langs het minder bekende Wilderness, vanwaar u het centrale deel van de tuinroute verder ontdekt, en doet het Kaap-Hollandse stadje Swellendam aan. Kortom; een gevarieerde reis met bekende en minder bekende bezienswaardigheden, geschikt voor alle reizigers! Jong, oud of met het hele gezin op pad? De reis is geheel naar wens aan te passen op reisduur, accommodaties etc.
Enthousiast geworden? Bekijk de reis via de button! 
Bekijk de reis 'Zuid-Afrika in rustig tempo'


terug naar het nieuwsoverzicht