Mauritius

Oberoi Mauritius - Mauritius


Zoekt u een echt luxe hotel op Mauritius? Dan kunnen we The Oberoi Mauritius aanbevelen. Dit hotels heeft verschillende kamertypes variërend van de Luxury Pavilion (vier kamers onder een dak) tot de Royal Villa met eigen zwembad en uitzicht over zee. Er zijn twee zwembaden, veel watersportfaciliteiten, tennisbanen en een mooie spa. The Oberoi onderscheidt zich door perfecte service, oog voor detail maar vooral ook door de ongedwongen en prettige sfeer. Er worden kooklessen, wijnproeverijen en schilderlessen georganiseerd. Door de ruime opzet en het lange strand kunt u op een ontspannen manier genieten van dit prettige hotel.

Oberoi Mauritius is door 3 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Mauritius - strand - foto: Berry ter Horst
Mauritius - zwembad - foto: Berry ter Horst
Mauritius - zwembad - foto: Berry ter Horst

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!