Mauritius

Ocean Villa's Beach Hotel - Mauritius


Ocean Villa's Beach Hotel is gelegen aan een privéstrand in Grand Baie. Op loopafstand ligt het centrum van Grand Baie, waar u heerlijk kunt dineren en winkelen. Het hotel beschikt over meerdere kamertypes, welke van alle gemakken zijn voorzien. Naast de diverse bungalows en kamers, beschikt het hotel over een exclusieve villa op het strand. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het zwembad en de openlucht spa, waar u volledig tot rust komt. De gehele dag kunt u terecht bij de beach bar, waar u keuze heeft uit lichte maaltijden en tropische cocktails. In de avonduren bestaat de mogelijkheid om romantisch te dineren op het strand. Tenslotte organiseert Ocean Villa's Beach Hotel verschillende activiteiten zoals een barbecue buffet, live muziek en Sega shows.Mauritius - zwembad Ocean Villas Beach Hotel
Mauritius - hotelkamer Ocean Villas Beach Hotel
Mauritius - bungalow Ocean Villas Beach Hotel

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!