Menu

Oeganda

Oeganda reizen

“Tijdens onze reizen door Afrika hebben we al heel wat dieren gezien. Het lijkt ons geweldig om een keer oog in oog te staan met gorilla’s in Oeganda. En dan meteen hun leefgebied, het regenwoud, wat beter leren kennen.”

Wie aan Oeganda denkt, denkt meteen aan de gorilla’s. De vriendelijke reuzen zijn dan ook vaak een hoogtepunt tijdens onze Oeganda reizen. Maar een reis door Oeganda biedt meer. Maak een jungle trekking in Kibale Forest, ga op safari in het Queen Elizabeth National Park, en kom in contact met de vriendelijke bevolking. We selecteren sfeervolle accommodaties op de mooiste plekjes. Wij delen graag ons enthousiasme over onze Oeganda reizen met u!

PANGEA Travel organiseert al jaren Oeganda reizen. We kennen de bestemming uit eigen ervaring en adviseren u graag voor een onvergetelijke rondreis door Oeganda. Daarnaast is een reis naar Oeganda goed te combineren met een van onze andere rondreizen naar Rwanda, Kenia en Tanzania.

Voor wie is een rondreis Oeganda een aanrader en waarom?
  • Natuur: de natuurliefhebber kiest voor een reis naar Oeganda. Gedurende een rondreis door Oeganda maakt u kennis met de prachtige flora en fauna die het land rijk is. Bewonder het schitterende Murchison Falls National Park, bezoek de savanne vlaktes in Queen Elizabeth National Park of ontdek hoe indrukwekkend de nog onbekende Sipi Falls zijn. 
  • Cultuur: de reiziger die naast de prachtige natuur ook voor cultuur gaat. Denk aan de fascinerende hectiek van de stad Kampala en de Afrikaanse markten met haar goedlachse bevolking. De altijd vriendelijke Oegandezen geven uw rondreis een extra impuls.
  • Uniek wildlife: Voor diegene die altijd al eens de gorilla’s en chimpansees van dichtbij willen bewonderen. Tijdens uw Oeganda reis kunt u kennis maken met de speelse chimpansees in Kibale Forest en de machtige gorilla’s in Bwindi.
  • Authentieke bestemming: Onze Oeganda reizen hebben ook het voordeel dat u zich buiten de gebaande paden went. Een vakantie naar Oeganda geeft zekerheid voor een unieke ervaring ten opzichte van de meeste ‘safari bestemmingen’ in Afrika.