Rondreizen Oeganda

Oeganda reizen staan vooral in het teken van de prachtige natuur. De bestemming is vooral bekend om de gorilla’s die in hun natuurlijk leefomgeving bezocht kunnen worden. Daarom maakt een gorilla-trekking vaak deel uit van een rondreis door Oeganda. Maar Oeganda biedt veel meer zoals safari’s in Queen Elizabeth en het Murchison Falls National park. Hier leven olifanten, nijlpaarden, leeuwen, buffels en vele vogelsoorten. Kibale Forest herbergt een grote concentratie primaten waaronder chimpansees en Colobus Monkeys. Tijdens een individuele rondreis door Oeganda wordt u begeleid door een Engelssprekende chauffeur die tevens gekwalificeerd safarigids is. De safari’s in de parken zijn inbegrepen tijdens de reis. Overnachtingen zijn veelal op basis van logies en ontbijt om de dagindeling flexibel te houden. Daarnaast is het niet duur om ter plaatse te lunchen of dineren.

De Oeganda reizen op onze website zijn slechts voorbeelden. Staat uw gewenste reisroute hier niet bij? Laat het ons weten want elke Oeganda reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Oeganda uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Oeganda

 • “Uganda was ook mooier, diverser en authentieker dan we hadden verwacht”

  lees meer
  -
  Harm en Irene Rutten
 • “hoogtepunten waren de gorilla-trekking en de chimpansee-trekking”

  lees meer
  -
  Robert & Els
 • “Uganda & Seycellen, bijzonder verslag!”

  lees meer
  -
  Judith, Jeroen, Mirjam en Martin
 • “Het was onvergetelijk!”

  lees meer
  -
  Albert en Ria

Oeganda-Rwanda Album

oeganda-rwanda-vincent

Vincent bezocht Oeganda en Rwanda, bekijk zijn fotoalbum.

Tip: Chimp Habituation Tour in Oeganda

Langer genieten van de chimpansees in Oeganda? Reserveer dan een Chimp Habituation Tour van een hele dag in Kibale National Forest. Tijdens een gewone trekking blijft u maar een uur bij deze fascinerende dieren.