Menu

Rondreizen Panama

Alhoewel Panama een zeer geschikte bestemming is om er zelf met de huurauto doorheen te reizen, is het uiteraard ook mogelijk om Panama met een chauffeur én gids te verkennen. U wordt dan rondgereden door een chauffeur en u wordt begeleid door een Engelssprekende privégids. Zij kennen de regio goed en bieden veel meerwaarde, temeer omdat de chauffeur geen of zeer beperkt Engels spreekt. De gids begeleidt u tijdens de excursies en is er voor uw gemak, bijvoorbeeld om te vertalen mocht u zelf geen / beperkt Spaans spreken. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u alleen met uw eigen gezelschap bent. 

Onderweg verblijft u in verschillende accommodaties. Zo bieden wij een mix tussen comfortabele stadshotels, intieme familiehotels, eenvoudige Bed & Breakfasts en authentieke eco-lodges. 

Hieronder staan onze Panama rondreizen (deze worden nog uitgebreid). Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk! De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Panama uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.