Maleisië

Pangkor Laut Resort - Pangkor Laut


Een van de meest luxueuse resorts ter wereld is het Pangkor Laut Resort, gelegen op het privé eiland Pangkor Laut voor de westkust van West-Maleisië. De 139 villa's zijn in Maleise bouwstijl en geven een schitterend uitzicht over het regenwoud, strand en de zee. Onze voorkeur gaat uit naar de sea villa’s. Deze zijn gebouwd op palen in zee. Ook zijn er drie zeer exclusieve suites aanwezig. Naast 6 restaurants en enkele zwembaden vindt u hier ook een spa en zelfs tennisbanen en een squashbaan. Pangkor Laut heeft een aantal zeer mooie baaien waar u heerlijk kunt zwemmen. Emerald Bay komt zelfs voor in de top 10 van beste stranden ter wereld. Royal Bay is de meest geschikte plaats om te zwemmen en watersporten te beoefenen. Vanuit het resort worden diverse excursies georganiseerd zoals een jungle walk, zeevissen, diverse watersporten en cruises. Vanaf Kuala Lumpur is dit resort in zo’n vier uur bereikbaar per auto en boot. Wilt u er graag sneller zijn dan kunt u een exclusieve en dure vlucht per helikopter overwegen. U bent er dan in ongeveer een uur vanaf Kuala Lumpur airport.

Pangkor Laut Resort is door 23 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,7 op een schaal van 1 tot 5.Pangkor Laut Island - water villa Pangkor Laut Resort
Pangkor Laut Island - zonsondergang Pangkor Laut
Pangkor Laut Island - zwembad Pangkor Laut

Hotels Maleisië


Batang Ai
Bilit / Sukau (Kinabatangan rivier)
Cameron Highlands
Danum Valley
Gaya Island
Kapalai
Kota Kinabalu
Kuala Lumpur
Kuantan
Kuching
Lake Kenyir
Lang Tengah
Langkawi
Langkayan Island
Mabul Island
Malacca
Pankor Laut
Penang Georgetown
Sandakan
Selingan Island
Sepilok
Tabin Wildlife Reserve
Taman Negara
Tioman Island

Reiservaringen

 • de reis van on leven!

  lees meer
  -
  Dirk, Bernadette, Christophe en Dolores
 • Geweldige vakantie gehad in Maleisië en Borneo

  lees meer
  -
  Danielle en Bart
 • De route sloot perfect aan bij onze wensen.

  lees meer
  -
  Saskia en Robert-Jan
 • Het was weer een prachtige reis in fijn gezelschap met een tot in de puntjes verzorgde reisbegeleiding

  lees meer
  -
  An, Koen, Suzanne en Wouter

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.