Mauritius

Le Paradise Cove Hotel & Spa - Mauritius


Paradise Cove is een pareltje in het noordoosten van Mauritius. Het hotel focust zich voornamelijk op koppels die samen willen genieten. Het boutique hotel is gelegen op een enorm groot terrein aan een prachtige baai. Hierdoor zijn er veel plekjes om een relaxte dag door te brengen. In de cabanas in de tuin, aan de lagune, op het strand (ook hier zijn tweepersoons ligbedden aan eigen strandjes) of in de fantastische spa. De kamers zijn ruime opgezet en van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende restaurants, een beachclub (inclusief duikschool) en de eerder genoemde spa is onderdeel van het fameuze merk Cinq Mondes. Paradise Cove is geschikt voor iedereen die kleinschaligheid zoekt, maar niet te klein en toch ook veel faciliteiten wenst. Voor honeymooners is Paradise Cove een echte aanrader.

Le Paradise Cove Hotel & Spa is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 2,5 op een schaal van 1 tot 5.Mauritius - Lobby - Le Paradsie Cove - foto: Berry ter Horst
Mauritius - Deluxe premium room - Le Paradsie Cove - foto: Berry ter Horst
Mauritius - Zwembad - Le Paradsie Cove - foto: Berry ter Horst

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!