Familie Kortenhorst
Thailand - 11/08/15


Beste Floor,

Wat hebben wij genoten van een zalige vakantie met z'n vijven in Thailand. Het was echt geweldig en Pangea & haar lokale agent hebben bewezen dat goede reisbureaus echt toegevoegde waarden kunnen bieden. Dus dank en complimenten !!

Zeker de gids, Prakob, voor Bangkok, River Kwai & Ayhuttaya was geweldig. Zo service gericht, bijzonder vriendelijk, bescheiden en uiterst kundig. Mede daardoor konden we genieten zonder ook maar een moment te hoeven regelen, denken, etc. Ook het programma was echt goed met genoeg rondreis & ontdekken en daarna "chillen" op Koh Samui. En Rocky Resort… wat een absolute aanrader. Een perfect resort ! Zo mooi, zo service-minded, zo perfect alles gemanaged en geregeld (alleen wat harde bedden maar op het Anatara hotel in Bangkok na, was dat overal zo, dus zal wel Thais zijn). Enige les voor ons is dat het programma voor de eerste twee dagen direct na een lange (nacht)vlucht en het tijdsverschil, wat te vermoeiend was, zeker ook voor de kids.
Verder waren alle hotel keuzes perfect, op een na. Yang Come Village zouden wij niet zelf meer aanraden. Hoewel de ligging perfect blijft zo dicht bij de "night market" en het zwembad heerlijk is, was de service een tegenvaller en dat stak direct af bij alle ander accommodaties. Ze waren gewoon niet vriendelijk, star, spraken slecht Engels en je merkte dat het slecht gemanaged wordt. Bovendien zaten er wat ons betreft iets te veel Chinese groepsreizigers in het hotel wat de hele atmosfeer van het hotel wat ons betreft iets te veel beïnvloed.
We geven je die feedback alleen zo dat jullie er eventueel baat bij hebben richting andere reizigers, want het heeft ons pret echt niet gedrukt ! Het was gewoon een heerlijke vakantie, waar we nog lang van zullen nagenieten.

Hartelijke groeten, Hans, Froyn & kids. 

Bekijk ook andere reiservaringen in Thailand