Dirk, Bernadette, Christophe en Dolores
Maleisië - 26/04/17


Beste Loes

Wij zijn vrijdag netjes op tijd geland in Amsterdam na “de reis van ons leven” !

Daarmee maak ik zeker duidelijk dat deze reis ál mijn verwachtingen inloste en (ondanks onze geweldige ervaringen in Costa Rica: de reis die al 4 jaar op n°1 staat wink) de beste reis ‘ever’ was.

Ik kan jou dus enkel maar bedanken voor deze geweldige invulling van het reisplan (dit klopte dus volledig met mijn wensen) én ook de onberispelijke praktische uitvoering ervan.

Het héle programma liep naadloos in elkaar over, iedere gids, chauffeur was netjes op tijd en professioneel. Wij hebben geen enkel probleem ondervonden. Daarentegen zaten wij steeds in de meest prachtige, onvergetelijke locaties, parken en waren de kamers steeds ‘top’ en dikwijls ook héél bijzonder. Wij voelden ons echt bevoorrecht! We hebben dan ook nog eens veel geluk gehad met het ‘spotten’ van de dieren : de meeste die op ons verlanglijstje stonden hebben we (meermaals) gezien maar het meest onvergetelijke moment voor ons was de ‘rivier oversteek’ van een kudde van meer dan 30 pygmee olifanten in Bilit. Dit staat op mijn netvlies gebrand. Maar eigenlijk weten we nooit waar te beginnen als de mensen ons nu naar onze reiservaringen vragen: het was actief (zoals we vroegen) en in combinatie met de hitte en de ‘bijtende insecten’ met momenten lastig maar dit is/was een reis waar we nog járen over zullen spreken en nog héél lang over nagenieten.

Ook bedankt voor het ‘welkom thuis’ kaartje: deze (kleine) dingen zorgen ervoor dat Pangea zich onderscheidt van zijn concurrenten. Maar wij konden dit al tijdens de voorbereiding merken en zullen het dus niet nalaten om in de toekomst ‘met jullie’ in zee te gaan voor verdere reizen.

Nogmaals mijn felicitaties voor de geweldige organisatie en tot gauw!

borneo-reiservaring 

Bekijk ook andere reiservaringen in Maleisië