Marijke Berkenbosch
India - 15/11/16


Zes jaar geleden hebben wij  een rondreis gemaakt naar o.a. Delhi en Radjastan.  Omdat we na al die tijd nog steeds onder de indruk waren van India, de cultuur, de vriendelijke mensen en zeker ook het heerlijke eten, hebben we begin dit jaar besloten terug te keren en deze maal op eigen gelegenheid, in het zuiden rond te gaan reizen. Daar je naar onze mening India niet gezien hebt als je niet in Varanasi bent geweest en de rituelen aan de Ganges hebt meegemaakt, wilden we hier onze reis beginnen.

klantreactie

We hebben  ons (uitgebreide) verlanglijstje voorgelegd aan Mieke Arendsen van Pangea Travel. Het bleek geen enkel probleem voor haar om,  in overleg met ons, een fantastische, zeer gevarieerde reis uit te tippelen die geheel voldeed aan onze wensen. Vanaf het eerste contact tot de laatste  stap uit het vliegtuig zijn we uitstekend begeleid en was geen enkele wens van ons teveel. Alle hulde voor Pangea en zeker voor Mieke!!

Tegelijk met de reispapieren kregen we ook een knaloranje band toegezonden voor de koffer, met natuurlijk als opdruk: Pangea. Binnen no time hadden onze koffers hierdoor de naam Pan en Gea.  Die overigens nooit tegelijk van de band rolden, maar zeer goed herkenbaar waren door de band, en al snel noemden wij onszelf gekscherend Pan en Gea (zie bijgaande foto: Pan en Gea aan de thee in India). Volgens ons een teken dat we super tevreden waren en volop genoten van de diversiteit aan cultuur en natuur die reis ons bood. We zullen nog heel veel jaren met ontzettend veel plezier terugkijken op deze vakantie. Je vraagt je af met  wie we de volgende keer op reis gaan? De Pangea kofferband ligt inmiddels fris gewassen in de kast, ongeduldig wachtend op het volgende contact met Mieke.......

ervaring reis

reiservaring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marijke Berkenbosch

  

Bekijk ook andere reiservaringen in India