familie Guijt
Japan - 17/08/17


Beste Ruud,

Wat hebben wij genoten van onze rondreis in Japan.Alles was perfect geregeld.

De hotels hadden goede locaties dicht bij de stations. De tours die bij de reis inbegrepen zaten waren ook heel goed. Alleen de tour naar de Mt. Fuiji viel een beetje tegen.

Vier uur in de bus heen en 4 uur terug en geen Mt. Fuiji gezien terwijl de tour operator van tevoren wist dat hij niet te zien zou zijn. Het was die dag namelijk bewolkt en regenachtig. Misschien is het een idee om dan de tour te cancelen of een alternatief programma aan te bieden als de kans nihil is om de berg te zien.

Want op deze manier is wel een vakantiedag helemaal weg. Terwijl je genoeg andere dingen kunt doen in Tokyo en omgeving.

Wat verder helemaal super was dat we bij hotel Monterey in Osaka zonder er zelf om te vragen of extra kosten we de laatste dag langer gebruik mochten maken van de hotelkamer! Echte japanse gastvrijheid(omotenashi)!

Waar we ook helemaal van onder de indruk van waren was dat we in Koyasan onze jassen waren vergeten. Zonder het zelf al op te hebben gemerkt op weg naar onze volgende bestemming Hiroshima kregen wij al een telefoontje van Tonichi Travel. De jassen werden tegen zeer geringe kosten 2 dagen later bij ons hotel in Osaka keurig netjes bezorgd.

We hebben kortom een geweldige reis gehad naar Japan.. Heel intensief en ontzettend veel gezien, maar waar we nog heel vaak aan terug zullen denken. En we zullen Pangea Travel zeker aanbebevelen bij vrienden en kennissen en vertellen dat alles zeer goed geregeld wordt.

Heel hartelijk  dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Patrick en Chantal Guijt

fam. guijt in Japan 

Bekijk ook andere reiservaringen in Japan