Rewi & Nora
Tanzania - 22/03/16


Voor onze reis hadden we meerdere aanbieders gevraagd, maar vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Pangea. Van de manier en snelheid van communiceren tot en met de presentatie van de offerte. Ook hebben wij ze als flexibel ervaren, als we vragen hadden konden we telefonisch of per mail altijd bij ze terecht.

De reis die ze ons hebben aangeboden was waanzinning. Ook alle zaken eromheem waren top geregeld waardoor we nog meer konden genieten van de reis en alles eromheen. De accommodaties in de Serengeti waren stuk voor stuk een lust voor het oog en zeer comfortabel.

De partij die de safari uitvoert is een zeer betrouwbare partij gebleken en we hadden ook echt een geweldige gids, die we gewoon zijn gaan missen toen we op Zanzibar waren (waar is Balella?).

We willen Pangea dan ook bedanken met deze onvergetelijke ervaring, want ruim anderhalve maand later krijg ik nog steeds kippevel als ik erover schrijf of vertel. We gaan nu snel een album in elkaar zetten, maar eerst moeten we een selectie zien te maken in de ongeveer 2.400 foto’s die bijna allemaal even mooi zijn.

“Would we do it again?” YES WE WOULD!!!

Groetjes Rewi & Nora (ook namens onze reisgenoten Sjors & Marlene)Rewi & Nora

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Tanzania