Jan en Martine
Réunion - 28/08/17


Ons verblijf op La Réunion was prachtig met complimentjes voor de plaatselijke touroperator. We werden bij aankomst opgewacht en kregen de dag daarna een professionele uitleg van Aline, zij belde ook nog eens in de loop van de week om te zien of alles in orde was.

Goede hotels, Le Relais des Cimes in Hell-Bourg was eenvoudig maar proper, er is daar trouwens niet veel in het dorp, prachtige locatie.

Het hotel in Saint-Denis is voor verbetering vatbaar. Le Juliette Dodu Hotel is net maar de kamers zijn piepklein, je kan er je koffer amper kwijt in een klein hoekje van de kamer, niet erg praktisch als je de dag daarna alles moet klaarmaken voor een vlucht.

Een tip voor het programma: raad in Ste-Suzanne zeker een bezoek aan de vuurtoren aan en de Niagara waterval is meer dan de moeite waard (bereikbaar na een rit door de rietvelden). Deze werd ons aangeraden door een dame in een lokaal restaurantje.

Het verblijf op Mauritius was trouwens ook top. Heel mooi hotel om uit te rusten, je kan ook excursies doen als je dat wil. Heel vriendelijk personeel en prima keuken.

Zicht op zee is fantastisch. We zouden zelf geen betere keuze kunnen maken hebben.

 

Met vriendelijke vakantiegroeten,

Jan en Martine

 

reunion-mauritius 

Bekijk ook andere reiservaringen in Réunion