Emmy en Ronald
Indonesië - 12/11/12


Op 21 september 2012 zijn wij getrouwd, en dat wilden wij inluiden met een huwelijksreis die we nooit zouden vergeten. Na veel zoeken zijn we bij Pangea Travel beland en hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Vanaf het eerste contact is alles soepel en prettig verlopen. Zelfs toen Ruud zelf vakantie had is alles keurig over genomen door een van zijn collega's.


De reis zelf was in een woord fantastisch! We hebben een reis door Bali gemaakt waarbij we 4 hotels hebben aangedaan. Deze hotels waren precies zoals we in gedachten hadden: niet te druk, luxe en gewoon relaxed genieten van de reis. We reisden telkens van het ene naar het andere hotel met een prive chauffeur en een Nederlands sprekende gids. Ook dit is ons uitstekend bevallen. De gids was steeds netjes op tijd aanwezig en wist ons de mooiste plekjes te laten zien. De laatste 4 dagen van onze reis hebben we doorgebracht op Gili Trawanang. Witte stranden, helder blauwe zee, dit was echt een paradijsje. Er was hier geen gemotoriseerd verkeer, al het vervoer gaat met een soort van paardenkar en op de fiets. De mensen zijn hier super relaxed. Eten doe je met je voeten in het zand aan de zee terwijl er live muziek speelt (samen met Jack de ober!) Gili Trawanang was de perfecte plaats om onze reis af te sluiten.


De volgende keer als wij een verre reis willen maken gaan we zeker meteen kijken bij Pangea Travel en we zullen Pangea Travel dan ook zeker bij iedereen aanraden!


Pangea Travel, en met name Ruud, ontzettend bedankt voor deze geweldige huwelijksreis!


Groeten Emmy en Ronald
Emmy en Ronald

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Indonesië