Dhr. en mevr. Peeters en Van Dijk
Tanzania - 7/01/13


Zoals te doen gebruikelijk in Nederland moet er wat te klagen zijn en dat wil ik dan ook doen bij deze: onze vakantie was TE KORT.


Zoals al eerder aangegeven hebben we een stel kennissen meegenomen die weinig tot niets gewend zijn qua reizen en het enige dat zij gedaan hebben is van de ene verbazing in de andere verbazing vallen niet alleen over wat we onderweg aan dieren hebben gezien maar ook over de manier waarop alles georganiseerd was, de lodges die stuk voor stuk uitstekend waren, het eten waarop niets af te dingen viel, de service en noem maar op. En dan tot slot het Pongwe Beach hotel. Als je het paradijs op aarde zoekt moet dit er in ieder geval heel dichtbij komen. Ik weet zeker dat we weer 2 mensen enthousiast hebben gemaakt voor Afrika. Ook voor ons was deze hernieuwde kennismaking met Tanzania een ervaring aangezien we niet alleen bekende dingen hebben gezien maar ook heel veel nieuwe dingen.


Graag willen we jullie complimenteren met de organisatie van het geheel want alles is, en was tot in de puntjes verzorgd. Het stel kennissen bleef mij bedanken voor de goede zorgen maar die breng ik hierbij dus ook aan jullie over. Wellicht tot een volgende keer.
Dhr. en mevr. Peeters en Van Dijk

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Tanzania