Thea en Herman
Zuid-Afrika - 24/10/12


In verband met ons 40-jarige huwelijksjubileum wilden we dit jaar een speciale reis maken en dat is zeker gelukt! Doordat we in het verleden erg goede ervaring hadden met Pangea Travel kwamen we daar nu ook weer terecht om ons te informeren.

Al snel bleek dat Pangea Travel ook dit keer ons een mooi voorstel kon doen. En werd een standaard reis omgetoverd en aangepast aan onze specifieke wensen. We zijn per huurauto van Johannesburg naar Kaapstad gereisd met een binnenlandse vlucht van Durban naar Port Elizabeth.

Het feit dat de medewerkster ter plaatse goed bekend was, bleek voor ons een uitkomst omdat we samen tot in detail onze reis konden voorbereiden. Vanaf de eerste tot de laatste dag zijn voor ons een geweldige ervaring geworden.

We werden steeds erg gastvrij ontvangen in keurige, kleinschalige accomodaties in een prachtige omgeving, die metzorg gekozen bleken te zijn. Ons verblijf in de diverse wildparken werd gekenmerkt door fantastische "game-drives" en overtroffen ruimschoots onze verwachtingen. Het gedeelte vanaf Johannesburg tot Durban bestond voor het grootste gedeelte uit wildparken. Na Port Elizabeth voerde de route ons door prachtige berggebieden via de beroemde " Tuinroute" waar we o.a. in Hermanus uitvoerig walvissen konden spotten. Ook een bezoek aan het wijngebied Stellenbosch was een hele leuke ervaring. De route die voor ons was uitgestippeld was erg duidelijk omschreven en voerde ons door prachtige natuurgebieden. De wegen in Zuid Afrika waren niet druk en erg goed te berijden. Mede door het geringe verkeersaanbod waren we snel gewend aan feit dat we links moesten rijden. Kortom een geweldige belevenis waar we nog lang van kunnen nagenieten. De duizenden foto's zullen ons nog lang aan deze fantastische reis herinneren. We adviseren iedereen die overweegt deze reis te aan maken zich goed te laten voorlichten door een professionele reisorganisatie. Bij Pangea Travel weet men uw wensen om te zetten in een geweldige ervaring!

Bedankt!

Thea en HermanThea en Herman

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Zuid-Afrika