Hans & Rabina
Zuid-Afrika - 16/04/13


Beste Esther,

Wij willen jou in het bijzonder, maar natuurlijk alle Pangea medewerkers en jullie agent in Zuid Afrika, danken voor de perfecte organisatie. Alles klopte gewoon. Nergens hebben wij iets ervaren wat negatief was. De vluchten waren ok. We hadden de gevraagde stoelen in de toestellen en alles liep volledig volgens schema.

De verschillende hotels en loges waren geheel naar onze wens. De twee parken waren perfect. Ver boven onze verwachting qua service en onderkomen. Zoals je aan de bijgevoegde foto kan zien, heb ik als fotograaf mijn hart kunnen ophalen. Heb nog veel meer supershots.

Mauritius was werkelijk een rust oord. Daar is ook weinig anders te doen of te beleven. Iets te westers naar onze zin. De Sand en Lakaz zijn super locaties. We hebben er van genoten. Het prijs niveau, wat ver boven enige Europese bestemming ligt, is ons wat tegen gevallen.

Ook uit gesprekken vooral in Zuid Afrika, wordt Mozambique als uitdagender aangeraden. Misschien wel goed voor jullie om dit eens verder te onderzoeken. Veel dichter bij en niet 4 uur vliegen van Johannesburg naar Mauritius en 12 uur terug naar Parijs. Dit is geen commentaar, maar alleen slechts een suggestie.

Alles was perfect georganiseerd, gedocumenteerd en uitgevoerd.

Dank daar voor.Hans & Rabina

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Zuid-Afrika