Reiservaringen Botswana

Natuurlijk Namibië en Botswana

03/10/2018 - Paul en Danielle

Een geweldige beleving om een self-drive te maken door Namibië en Botswana. Overweldigende natuur, unieke lodges en vooral die ontelbare dieren in uitgestrekt ongerept Afrika. Houd je van rust, ruimte en natuur, dan is dit natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten. Hoogtepunten tijdens onze reis: Deadvlei, kajakken met zeeleeuwen in Walvisbaai, Camp Kipwe in Damaraland, ontelbaar veel wilde dieren bij de waterputten in Etosha, cheeta’s spotten in Okonjima nature reserve, microlight vliegen boven de Victoria watervallen, de uitgestrektheid van de Ntwe ntwe zoutpan en de mooie delta’s van de Okavango delta in een mokoro (kano). Stuk voor stuk pareltjes waar we na een dag van indrukken konden nagenieten in kleinschalige lodges met goed eten en een heerlijk glas wijn. Goed geadviseerd door Esther (Pangea) en goed geregeld. Onze dank daarvoor.

Paul en Danielle

Namibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaringNamibie - Botswana reiservaring

lees meer

Gisterochtend werden we gewekt door leeuwen op 100 m afstand!

03/08/2018 - Barbara & Ted

We hebben een geweldige vakantie gehad! Echt woorden te kort om dit te beschrijven. Gisterochtend werden we om 05.15 uur gewekt door leeuwen op 100 m afstand!
De groep was ook heel divers en het werd al snel een hechte club; samen tentje opzetten, helpen met koken etc. Echt super.

lees meer

Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten

20/10/2017 - Jeanette de Ruijter

We hebben een geweldige reis gehad, moeten er nog helemaal van bijkomen smiley. Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten. Voor ons was dit een kostbare reis maar het was het geld dubbel en dwars waard! Top gedaan en ik beveel jullie ook aan bij onze vrienden/kennissen.

Vic falls, Devils pool

lees meer

De voorbereiding, info van U was van grote klasse.

04/09/2017 - Van de Bunt

Wij zijn gisteren teruggekeerd, na een geweldige vakantie die nu tot onze top 10 behoort. De voorbereiding, info van U was van grote klasse. Doordat wij minder goed kunnen klimmen hadden wij wat vraagtekens, maar die zijn geheel weggenomen. Er waren geen problemen, mede door de geweldige begeleiding van gids en chauffeur. Wat een prachtige reis en wat een lieve mensen. Een prachtig land, soms wat hobbelig, en wat een fantastische hotels. Wij zijn alles nog steeds aan het verwerken en alles duizelt nog een beetje. Het was zoals in de reisbeschrijving stond en nog veel meer. Prachtig land met zijn zongs en tempels en prachtige natuur. We hebben bijna geen regen gehad alleen soms in de avonduren, maar dan sliepen we meestal. Het land is veel rijker dan we hadden gedacht en overtrof al onze verwachtingen. Heel erg bedankt voor alle inspanningen van Uw zijde, het was voortreffelijk. Ook namens mijn partner bedankt voor alles. 

m.vr.gr van de Bunt

bhutan gids en chauffeur

lees meer

Er was niets dat niet klopte

10/02/2015 - Willie & Angélique

Alles klopte tot in de puntjes en alle afspraken werden op tijd nagekomen. Er was niets dat niet klopte. Verwachtingen waren moeilijk te maken, maar alles was gewoon geweldig. Vooral de vliegreis van Okavango Delta naar Kasane was erg goed! Het was leuk om in de light aircrafts te vliegen.

Willie & Angélique

lees meer

Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden

12/12/2012 - Carla, Colette, Mireille en Leo
Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden. Auto was perfect. Accommodaties waren erg leuk. Dat hebben we mooi bedacht met zijn allen! Onze route met Pangea invulling en aanvullingen pakte perfect uit naar onze wens. Vooral de 2 deling vonden wij erg leuk. 2 weken met de auto rondrijden en daarna vervoerd worden in Botswana. Die afwisseling maakte het een geweldige vakantie waarin we veel hebben kunnen zien en meemaken.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Botswana

 • “Natuurlijk Namibië en Botswana”

  lees meer
  -
  Paul en Danielle
 • “ Gisterochtend werden we gewekt door leeuwen op 100 m afstand!”

  lees meer
  -
  Barbara & Ted
 • “Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten”

  lees meer
  -
  Jeanette de Ruijter
 • “De voorbereiding, info van U was van grote klasse.”

  lees meer
  -
  Van de Bunt

Naar Botswana in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Botswana reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Ontdek Botswana