Reiservaringen Botswana

Gisterochtend werden we gewekt door leeuwen op 100 m afstand!

03/08/2018 - Barbara & Ted

We hebben een geweldige vakantie gehad! Echt woorden te kort om dit te beschrijven. Gisterochtend werden we om 05.15 uur gewekt door leeuwen op 100 m afstand!
De groep was ook heel divers en het werd al snel een hechte club; samen tentje opzetten, helpen met koken etc. Echt super.

lees meer

Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten

20/10/2017 - Jeanette de Ruijter

We hebben een geweldige reis gehad, moeten er nog helemaal van bijkomen smiley. Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten. Voor ons was dit een kostbare reis maar het was het geld dubbel en dwars waard! Top gedaan en ik beveel jullie ook aan bij onze vrienden/kennissen.

Vic falls, Devils pool

lees meer

De voorbereiding, info van U was van grote klasse.

04/09/2017 - Van de Bunt

Wij zijn gisteren teruggekeerd, na een geweldige vakantie die nu tot onze top 10 behoort. De voorbereiding, info van U was van grote klasse. Doordat wij minder goed kunnen klimmen hadden wij wat vraagtekens, maar die zijn geheel weggenomen. Er waren geen problemen, mede door de geweldige begeleiding van gids en chauffeur. Wat een prachtige reis en wat een lieve mensen. Een prachtig land, soms wat hobbelig, en wat een fantastische hotels. Wij zijn alles nog steeds aan het verwerken en alles duizelt nog een beetje. Het was zoals in de reisbeschrijving stond en nog veel meer. Prachtig land met zijn zongs en tempels en prachtige natuur. We hebben bijna geen regen gehad alleen soms in de avonduren, maar dan sliepen we meestal. Het land is veel rijker dan we hadden gedacht en overtrof al onze verwachtingen. Heel erg bedankt voor alle inspanningen van Uw zijde, het was voortreffelijk. Ook namens mijn partner bedankt voor alles. 

m.vr.gr van de Bunt

bhutan gids en chauffeur

lees meer

Er was niets dat niet klopte

10/02/2015 - Willie & Angélique

Alles klopte tot in de puntjes en alle afspraken werden op tijd nagekomen. Er was niets dat niet klopte. Verwachtingen waren moeilijk te maken, maar alles was gewoon geweldig. Vooral de vliegreis van Okavango Delta naar Kasane was erg goed! Het was leuk om in de light aircrafts te vliegen.

Willie & Angélique

lees meer

Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden

12/12/2012 - Carla, Colette, Mireille en Leo
Het is de droomreis geworden die we vooraf gehoopt hadden. Auto was perfect. Accommodaties waren erg leuk. Dat hebben we mooi bedacht met zijn allen! Onze route met Pangea invulling en aanvullingen pakte perfect uit naar onze wens. Vooral de 2 deling vonden wij erg leuk. 2 weken met de auto rondrijden en daarna vervoerd worden in Botswana. Die afwisseling maakte het een geweldige vakantie waarin we veel hebben kunnen zien en meemaken.
lees meer

Ik zou zeker Pangea Travel aanbevelen

19/11/2012 - De heer en mevrouw Loosveld
Wij hebben een fantastische tijd gehad in Zambia en Botswana. Al vanaf het eerste mail contact, dat soepel en snel verliep met goede informatie ed., tot aan het vertrek in Botswana, door een locale medewerker. Alles klopte gewoon. Ik zou zeker Pangea Travel aanbevelen. De heer en mevrouw Loosveld.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen

Reiservaringen
Botswana

 • “ Gisterochtend werden we gewekt door leeuwen op 100 m afstand!”

  lees meer
  -
  Barbara & Ted
 • “Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten”

  lees meer
  -
  Jeanette de Ruijter
 • “De voorbereiding, info van U was van grote klasse.”

  lees meer
  -
  Van de Bunt
 • “Er was niets dat niet klopte”

  lees meer
  -
  Willie & Angélique

Naar Botswana in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Botswana reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Ontdek Botswana