Reiservaringen China

Reiservaringen

 • Het bezoek aan het kinderhuis was boven verwachting goed geregeld

  lees meer
  -
  Familie de Goeij
 • HuaShan is zeker een aanrader. Helemaal met overnachting op de East Peak

  lees meer
  -
  Familie Bakker
 • Onze rootsreis met onze dochter Jiang was een enorm succes.

  lees meer
  -
  familie Halff
 • Wij zijn geen wereldreizigers en vonden het spannend…

  lees meer
  -
  Tonny, Elodie en Fiene

Tip: Fietsen in Beijing

Beijing Tip: U kunt rustig fietsen rondom de meren Qianhai en Huohai. Hier rijdt geen gemotoriseerd verkeer. Rondom de meren zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden. U kunt er gezellig zitten op de (dak)terrasjes en uitkijken over de meren en de drukte in de smalle straatjes. Wilt u de traditionele Hot Pot proberen, raden wij u 'Nan Men Hot Pot' aan, gelegen ten westen van het Qianhai meer.

Tip: bekijk Shanghai vanuit de hoogte

Vanaf de Jin Mao Tower in Pudong heeft u een fantastisch zicht op Shanghai en op het indrukwekkende atrium in het gebouw. Een feest voor kinderen! Daarnaast is de toegang hier vele malen goedkoper dan tot de Oriental Pearl Tower.

Tip: de ERA acrobatenshow in Shanghai Circus World

Bent u met uw gezin in Shanghai? Dan is een bezoek aan de ERA acrobatenshow in Shanghai Circus World een absolute must. Jong en oud zullen hier versteld staan van de kunsten van de acrobaten, in een visuele show van wereldklasse. U zult het bezoek nog lang herinneren.

Tip: rondleiding Verboden Stad met Nederlandse gids

Wanneer u met kinderen de Verboden stad bezoekt, kunnen we een rondleiding met Nederlandse gids aanbieden. Terwijl de kinderen een quiz over de Verboden Stad maken, heeft u de tijd om de deze bijzondere Stad te ontdekken.